• BIST 8978.25
  • Altın 2292.454
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0576
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

BP'den “Kazandıran Ekran” uygulaması

BP'den “Kazandıran Ekran” uygulaması
BP Türkiye’nin dünyada ve Türkiye’de ilk kez gerçekleştirdiği “Kazandıran Ekran” uygulamasında Mazda indirim kuponlarını alan 5 kişi, 5000 TL benzersiz indirimden yararlanarak Mazda sahibi oldu!

2012 yılında Türkiye’deki faaliyetlerinin 100. yılını kutlayan BP, 300 BP istasyonunda bulunan BP Shop’larda sürdürdüğü “Kazandıran Ekran” uygulamasında Mazda Europe işbirliği ile muhteşem bir fırsat sunuyor.

BP Shopların “Kazandıran Ekran” uygulamasında Mazda indirim kuponunu tercih edenler, anahtar teslim fiyatı üzerinden Mazda2 H/B modelinde 3.500 TL, Mazda 3 benzinli H/B ve sedan seçeneklerinde 4000 TL ve Mazda3 sedan dizel modelinde ise 5000 TL’lik indirimden yararlanarak muhteşem bir fırsat yakalıyorlar. 01 Temmuz 2012 tarihinde başlayan kupon verme uygulamasında bugüne kadar Eskişehir Sararsanay, Kadıköy Kayışdağı, İzmir Karabağlar, Denizli Kınıklı ve Adana Arslandamı’ndaki BP benzin istasyonlarında bulunan BP Shoplardaki “Kazandıran Ekran” uygulamasından yararlanan 5 kişi indirimli fiyatlarla Mazda sahibi oldu.

BP Shoplarda 13 Ağustos’a kadar sürecek kampanya çerçevesinde indirim kuponu alan BP müşterileri bu kuponları 1 Temmuz-18 Ağustos tarihleri arasında tüm Türkiye’deki Mazda bayilerinde yapacakları araba satın almalarında, kampanyada belirtilmiş olan modeller için kullanabiliyorlar. Stoklarla sınırlı olan kampanya sırasında alınan arabalar kampanya bitiminde teslim ediliyor.

Hem dünyada hem de Türkiye’de bir ilk olan “Kazandıran Ekran” uygulaması, BP Shop’lardan alışveriş yapan müşterilere, akaryakıt dışındaki ürünlerde fırsatlar sunmayı hedefliyor. Sektörde her zaman yeniliklerin öncüsü rolünü üstlenmiş olan BP’nin  “Kazandıran Ekran” uygulamasında, BP Shop’lardan sigara, alkol ve madeni yağ dışındaki tüm ürün alışverişlerinde müşteriler, indirim tekliflerini markete yerleştirilmiş olan dev bir ekranda görüyorlar ve o anda ekranda yer alan indirim tekliflerinden birini seçerek  teklifin geçerli olduğu süre içinde indirimden yararlanabiliyorlar. İndirimler, ürün ve markalara göre aynı gün, 1-2 hafta ya da bir ay için geçerli oluyor ve kuponun geçerli olduğu son tarih müşteriye verilen kuponların üzerinde yer alıyor.

11.20120724164847.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim