• BIST 9079.97
  • Altın 2322.902
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9788
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Bridgestone’un yeni çevreci lastiği, Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı

Bridgestone’un yeni çevreci lastiği, Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı
66’ncı Frankfurt Otomobil Fuarı, 17-27 Eylül tarihleri arasında otomotiv dünyasının en yenilerini ve en iyilerini buluşturdu.

Dünyanın en büyük lastik üreticisi Bridgestone, verimlilik, sürdürülebilirlik ve emniyete yönelik çözümlerini ve yenilikçi lastik teknolojilerini de Frankfurt’taki fuarda sergiledi.

Frankfurt Otomobil Fuarı’nda kurulan Bridgestone standında ziyaretçiler, Bridgestone'un ilk olarak BMW ile uygulanan ologic teknolojisine sahip, üst seviye düzey yol tutuş performansı, yuvarlanma direncinde dikkat çekici verimlilik artışı sağlayan ve aynı zamanda W i3 elektrikli otomobillerin resmi lastiği olan Ecopia EP500 ologic lastiğini yakından inceleme fırsatı buldu.

Bridgestone emniyet konusunda ise, sürücülere ani hava basıncı kaybının üstesinden gelmek için kullanışlı ve hayat kurtarıcı bir mekanizma sunduğu son nesil Run-Flat (Patlasa da Yol Alabilen) teknolojisine sahip yeni nesil lastiklerini sergiledi. Bridgestone, aşınmış lastiklerin geri dönüştürülmesini en üst seviyeye çıkartan, az bakım gerektiren ve tamamen sürdürülebilir bir çözüm sunmayı hedefleyen Air Free Concept (pnömatik olmayan; yani hava ile şişirilmeyen) lastiğine de standında yer verdi.

2013 yılında Avustralya'da yapılan Bridgestone’un isim sponsorluğunu yaptığı, Dünya Güneş Enerjisi Yarışması’na Japonya- Kogakuin Üniversitesi'nden katılan World Solar Car’ da ziyaretçiler için sergilendi. Bridgestone, 2013 yılında 23 ülkeden 40 ekibin yer aldığı ve bu yıl Ekim ayında tekrarlanacak olan, sürdürülebilir ulaşımın geliştirilmesinde önemli rol üstlenen, inovasyon ve ilerlemeyi teşvik eden etkinliğin de isim sponsorluğunu üstleniyor.

Frankfurt’ta Bridgestone’un Potenza S001 performans lastiği başta olmak üzere, piyasada en çok ilgi gören ürünleri de sergilendi. Turanza T001 konfor lastiği, 4x4 ve SUV’lere yönelik Dueler H/P Sport, Blizzak LM-80 EVO ve Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC) tarafından kendi alanda en iyi kış lastiği olarak kabul edilen Blizzak LM001 de Bridgestone standında yer aldı.

1443508875_airfree__3_.jpg

1443508872_general__4_.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim