• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Brisa lastikte yeni çözümler sunuyor

Brisa lastikte yeni çözümler sunuyor
Brisa, Bridgestone ve Lassa markaları altında ürün portföyüne dahil ettiği yeni nesil lastiklerin yanı sıra; özellikle uzun yol taşımacılığında büyük önem taşıyan ve Bandag markasıyla lastik sektöründe yeni çözümler sunuyor.
Bu sene 25. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Türkiye’nin lider lastik üreticisi Brisa, gerek Bridgestone ve Lassa markası altında sunduğu yeni nesil lastikleri, gerekse Bandag markasıyla sunduğu ve özellikle uzun yol taşımacılığında büyük önem taşıyan kaplama hizmetleriyle Türkiye’de lastik sektörünün gelişimine destek vermeyi sürdürüyor.
 
Lastiklerdeki güçlü karkas yapısının aynı zamanda lastiğin kaplanabilirliliğini de arttırdığının bilinciyle üretimlerini gerçekleştiren Brisa, kendi bünyesinde yer alan ve sektörün en kaliteli ve güvenilir kaplama markası olan Bandag sayesinde, üretmiş olduğu lastiklerin ömrünü üç katına çıkarıyor. Araç altına takılan lastik ömrünü tamamladıktan sonra, iki kere daha kaplanarak aynı karkas üzerinde 3 ömrü Bandag markası ile sunan Brisa, kamyon ve otobüsler başta olmak üzere filo araçları için toplam lastik maliyetlerinde %40’a varan tasarruflar sağlıyor. Brisa ayrıca, kurduğu izleme, takip etme ve raporlama sistemleri ile araç sahiplerinin kullanımındaki gerek yeni lastiklerin gerekse kaplama lastiklerin düzenli aşınmasını, sağlıklı ve yüksek performanslı olmasını sağlıyor. Lassa ve Bridgestone markalı yeni lastiklerde olduğu gibi, Bandag’la da müşterilerine garantili ürünler sunuyor.
 
Tüm bunlara ek olarak, lastiklerin hava basıncının operasyon şartları ve yük ağırlığına göre doğru seviyede olmasının hem lastik ömrü, hem yeniden kaplanabilirlik, hem de yakıt tüketimi üzerindeki etkileri hakkında kullanıcıları ve filo araç sahiplerini bilgilendirmek için satış ekipleri aracılığıyla çeşitli eğitimler düzenleyen Brisa, özellikle filolarda lastik performans takibi ve raporlama yaparak sürücü ve filo sahiplerini bu konuda bilinçlendirmeye çalışıyor.
 
www.UlasımOnline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim