• BIST 9056.11
  • Altın 2300.965
  • Dolar 32.313
  • Euro 35.1123
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Brissa ikinci fabrika için fırsat kolluyor

Brissa ikinci fabrika için fırsat kolluyor
2013 yılında 25. yılını başarılarla tamamlayan Türkiye lastik sektörünün lider kuruluşu Brisa, 2. fabrika için yatırım fırsatlarını araştırdıklarını açıkladı.

 

2013 yılında 25. yılını başarılarla tamamlayan Türkiye lastik sektörünün lider kuruluşu Brisa, 2. fabrika için yatırım fırsatlarını araştırdıklarını açıkladı.
 
Brisa, Sabancı Holding ile dünyanın en büyük lastik üreticisi Japon Bridgestone Corporation’ın istikrarlı ve ahenkli ortaklığı sonucu, 2013 yılında 25. yılını başarılarla tamamlamanın gururunu taşıyor. 
 
25 yıldır tüm paydaşlarına değer yaratmaya ve öncü hizmetler sunmaya odaklanan Şirket, “Gelecek için en iyi yolculuğu tasarlamak” olarak belirlediği şirket vizyonu kapsamında hem tüketici hem de ticari segmentteki müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap veren en kaliteli ürünleri ve hizmetleri sunarak, müşteri memnuniyetine ve pazarda farklılaşmaya yatırım yapıyor.
 
Bridgestone, Lassa, Bandag, tarım grubunda Firestone, OtoPratik, Lastiğim ve lastik.com.tr markalarıyla Türkiye lastik endüstrisinin lider kuruluşu olan Brisa, 20. yılını kutladığı 2008 yılından bu yana, yıllık net karını 3 katına, toplam yıllık satış gelirini 2 katına, üretimini %6 ve istihdamını %20 seviyesinde arttırdı. Şirket, 25. yılına girerken kuruluşundan bu yana yaklaşık 800 milyon USD yatırımı da tamamladı.
 
Şirketin bu başarılarına referansla, en büyük hissedarları olan Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation, Türkiye ekonomisi ve lastik pazarı gelişim potansiyeline paralel olarak ilerde doğacak artan lastik talebini karşılamak amacıyla, Türkiye sınırları içinde yer alacak 2. fabrika için yatırım fırsatlarını araştırıyor. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim