• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Bugatti Veyron Blue tekrar satışta

Bugatti Veyron Blue tekrar satışta
Dünya’nın en hızlı mega arabalarını üreten firmalardan birisi olan Bugatti’nin, nadir modeli tekrar satışa sunuldu.


Bugatti’nin Veyron Bleu modeli ilk olarak 2009yılında satışa sunulmuştu ve yoğun talep ile beraber tükenmişti. İkinci kez satışa çıkan nadir araba Japonya’nın Başkenti Tokyo’da; “Bingo Sports” tarafından satışa sunulacak.

Bleu Centenaire değişik sürümlere sahip özel bir model olarak dikkat çekiyor. Bugatti’nin, Bleu Centenaire modeli firmanın 100. yıldönümü adına ürettiği bir araba olarak ilk kez karşımıza çıkmıştı.

Araba; 2009 yılındaki Cenevre Motor Fuarı’nda ilk kez tanıtılmıştı. Arabanın tasarımında “Fransız Papatyası” rengi örnek alınmıştı.

Arabanın rengi; mat mavi ve parlak mavinin karışımından oluşuyor. Araç ayrıca ekstra olarakalüminyum malzeme ile kaplanmıştı.

Tasarımda dikkat çeken diğer şeyler de şuydu: At nalı ızgara ve kasket, motor, hava emici bölmeler,kapı kolları ve marka logosu sembolü.

Arabanın jantının arkasında Bugatti model frenajsistemi yer alıyor. Bu frenlerin rengi de parlak kırmızı. Araba bilindiği üzere “Dört Çeker” bir model.

Alüminyum malzemeyle kaplanan iç ve dış kaplama koltuklar, araca tam bir spor arabahavası katmış durumda. Araba saatte 775 kilometre hız yapıyor.

Bu da Uçaklarla yarış anlamına geliyor. 8 litrelik 4 adet Turbo Şarj üniteli W16 motoru, arabanın 987 bhp –Beygir Gücüne- ulaşmasına katkı sağlıyor.

Veyron Bleu; 2009 model arabanın yenilenmiş bir hali. Fiyat ve ne zaman satışa sunulacağı ile ilgili herhangi bir bilgiye sahip değiliz. Tek bildiğimiz şey Japonya’da tedarikçi firmanın sitesine girip ön siparişte bulunacak olmamız veya olmanız.

Atılay AŞKALE

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim