• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Bülent Arınç'tan Yenişehir'e iç hat müjdesi

Bülent Arınç'tan Yenişehir'e iç hat müjdesi
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Yenişehirlilere iç hatlar seferleri müjdesi verdi.

BÜLENT ARINÇ MÜJDEYİ VERDİ!

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Yenişehirlilere iç hatlar seferleri müjdesi verdi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Yenişehirlilere iç hatlar seferleri müjdesi verdi. Arınç, "İnşallah Bursa merkezli olmak üzere bütün hatlara uçak seferleri koyacağız." dedi.

Bülent Arınç, Bursa'nın Yenişehir TEİAŞ tarafında Yenişehir Küçük Sanayi Sitesi bünyesinde yaptırılan Yenişehir Trafo Merkezi'nin açılışına katıldı. Arınç, Yenişehir'de 13 milyon liraya mal olan tesisin, sanayi ve tarımsal amaçlı kullanılacağını söyledi.

İlçede faaliyet gösteren Şişecam'ın katkıları ile yapılan tesisin sanayi için çok önemli olduğunun altını çizen Arınç, "Türkiyemizin saygın sanayi kuruluşlarından birisinin Yenişehir'de böylesine bir büyük üretim merkezi açmış olması beni ayrıca mutlu etti. Balkanlar'daki yerlerini de biliyorum. Türkiyemiz için katma değeri yüksek olan bir firmamızdır, sanayi kuruluşumuzdur. Başta o olmak üzere, Yenişehir'de faaliyet gösteren bütün sanayi kuruluşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Bakan Bülent Arınç, Yenişehir Havaalanı'nın önemine dikkat çekerek şu müjdeyi verdi: "Bursamızın havaalanı burada. Şu anda sadece Ankara bağlantılı iç uçuşlarımız var. Almanya bağlantılı iki uçuşumuz var. İnşallah THY genel müdürü ile yönetim kurulu başkanı ile görüşmeler yapmıştım. Küçük gövdeli uçaklar satın alıyorlar. Bunlar 60 kişilik uçaklardır. Yurt içerisinde inşallah Bursa merkezli olmak üzere bütün hatlara uçak seferleri koyacağız. Aynı zamanda başta Bulgaristan olmak üzere Balkan ülkelerine de Bursa merkezli inşallah dış hat uçuşlarımızı da en kısa sürede başlatacağız."

Bülent Arınç, en kısa zamanın ise yıl sonunu bulabileceğini belirterek, "En kısa zamanda derken, sanıyorum bu yılın sonlarına doğru bu gerçekleşmiş olacak. Ama hem büyük gövdeli uçakların inişine elverişli hem de iç hatlarda daha çok sefer yapabilmek için küçük gövdeli uçaklara ihtiyaç var. Bunun için THY gerekli hazırlıkları yapıyor. Bunu da Yenişehir'e, Bursamıza bir müjde olsun diye takdim ediyorum. Bu uçaklar geldiğinde ve hizmete girdiğinde, artık Bursa'dan her yere gidebileceğiz. Mesela ben geçende İzmir'den Diyarbakır'a direkt uçak seferiyle gittim. Mardin'e gitmek mümkün. Trabzon'a gitmek mümkün. Muş'a gitmek mümkün. Bu iç hatlar karşılıklı olarak yapıldığında turizm potansiyeli bakımından hem de ulaşımı kolaylaştırması bakımından büyük bir imkan oluyor.'' dedi.

Bursa-Yenişehir Havaalanı'nın çok büyük ve önemli bir yatırım olduğuna vurgu yapan Devlet Bakanı Bülent Arınç, "Bu yatırımı bizim çok rantabl kullanmamız lazım. Uçak sayısıyla, sefer sayısıyla inşallah çok daha yüksek sayılara çıkaracağımızın bilinmesini istiyorum." şeklinde konuştu.

Bülent Arınç, ardından, Yenişehir'de düzenlenen mitinge katıldı. Saat Kulesi Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Arınç, Yenişehirlilere hizmet sözü verdi. Seçimi kazanmaları halinde 5 katı daha fazla hizmet sözü veren Bülent Arınç, Yenişehirlilerden bu seçimde de kendilerini mahcup etmemelerini istedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim