• BIST 9705.61
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Bursa Hasanağa'ya 30 adet Karsan J10

Bursa Hasanağa'ya 30 adet Karsan J10
Karsan’ın 45 yıllık deneyimiyle ürettiği J10’lar Akçalar Bölgesi’nde faaliyet gösteren Hasananağa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ne teslim edildi.

BURSA HASANAĞA KOOPERATİFİ'NE 30 ADET KARSAN J10!

Karsan’ın 45 yıllık deneyimiyle ürettiği J10’lar Akçalar Bölgesi’nde faaliyet gösteren Hasananağa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ne teslim edildi.

Türk otomotiv sanayinde 45 yıllık deneyime sahip Karsan, 16 Haziran 2011 tarihinde Karsan fabrikasının da yer aldığı Bursa Akçalar bölgesinde faaliyet gösteren ve personel taşımacılığı yapan Hasanağa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ne 30 adet Karsan J10 17+1 personel servis aracının teslimatını gerçekleştirdi. Karsan fabrikasında gerçekleşen teslimat törenine Pazarlama Hizmetleri Müdürü Özlem Güçlüer, Bölge Satış Müdürü Ömer Hendem, Bursa yetkili satıcısı Kahyaoğlu'ndan Abdülhamit Akçuru ve Ersin Tuncay, kooperatif başkanı Ali Erken ve kooperatif üyeleri katıldı. Törende bir konuşma yapan kooperatif başkanı Ali Erken, “Karsan J10’un sunduğu güvenlik ve konfor bizlerin ve yolcularımızın beğenisini kazanıyor. Uzun yıllardır satış ve satış sonrasında tüm ihtiyaçlarımızı karşılayan Karsan yetkililerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Karsan Pazarlama Hizmetleri Müdürü Özlem Güçlüer de “Ülke çapına yayılan satış ve satış sonrası bayi ağımızla ve hem ilk alımda hem de işletme giderleriyle rakipsiz ekonomi yaratan ürünümüz Karsan J10’la değerli Hasanağa Kooperatifi’nin ve tüm Karsan kullanıcılarının yanındayız.” diyerek teslimattan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Teslim töreninin ardından Karsan Akçalar fabrikasını gezen kooperatif üyeleri tek çatı altında birçok dünya markası için üretim yapan Karsan'ın modern üretim tesisinden çok etkilenerek Karsan fabrikasıyla gurur duyduklarını belirttiler. Fabrika turu ardından özel test görevlilerinin liderliğinde J10'larla özel pistte zor koşullarda sürüş imkanı yaşayan kooperatif üyeleri birlikte yenen yemeğin ardından günü tamamladı.

Karsan J10;

Karsan, 1981 yılından bu yana başarıyla faaliyet gösterdiği yolcu taşımacılığı sınıfında edindiği derin tecrübe ve müşteri talep, beklentilerine göre geliştirdiği J10 modelini Temmuz 2010’da piyasaya sundu. Yenilenen dış tasarımı, artan konfor ve güvenlik özellikleri, daha güçlü, çevreci, Euro 4 normlarına uyumlu motoru ile yepyeni bir araç olan J10’un ürün geliştirme süreci Karsan ve Hexagon Studio tarafından gerçekleştirildi. Her aşamasında müşteri görüşlerinin alındığı süreçte, yıllarca minibüs segmentinde büyük başarılara imza atan Karsan ürünlerinin beğenilen özelliklerinin korunmasına özen gösterildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim