• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Bursa ve Avşa'ya indirimli seyahat imkanı

Bursa ve Avşa'ya indirimli seyahat imkanı
1 Temmuz tarihinden itibaren ”Yenikapı – Bandırma” hattında uygulanmaya başlayan “Dinamik ve Esnek Fiyatlandırma “ sistemi 1 Ağustos tarihinden itibaren Marmara- Avşa ve İstanbul – Bursa hattında uygulamaya konulacak.

Bursa ve Avşa'ya indirimli seyahat imkanı

Havayolu ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektörlerinde uzun yıllardır uygulanmakta olan dinamik ve esnek fiyatlandırma sistemi, Temmuz ayı itibariyle deniz yolcularının da hizmetine sunuldu. İstanbullulara kaliteli, güvenli ve konforlu yolculuk imkanı sağlayan İDO, esnek fiyatlandırma sistemini denize taşıdı. Bu yeni sistem sayesinde, erken bilet satın alan İDO yolcuları, daha ekonomik koşullarda yolculuk yapma fırsatını yakalıyor.

Dinamik ve Esnek Fiyatlandırma sistemini ilk olarak Yenikapı – Bandırma hattında gerçekleştiren İDO, hizmette yeni bir adım daha atarak 1 Ağustos 2011 tarihinden itibaren Marmara – Avşa ve İstanbul – Bursa hattında da bu uygulamayı hayata geçiriyor.

Bu sistemle İstanbul – Bursa hattında seyahat edecek olan yolcular için yaya bileti 5 TL, araç bileti 25 TL ‘den başlayacak. Uygulamaya konulacak diğer bir hat olan Avşa – Marmara’da ise, yolcu biletleri 25 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Sefer tarihi yaklaştıkça bilet fiyatları kademeli olarak artacak. Dolayısıyla, erken bilet satın alanlar önemli avantaj elde etmiş olacak.

Dinamik fiyatlandırma sistemiyle, bir yandan müşteri ödüllendirilirken, diğer yandan İDO ile yolculuk teşvik edilmiş oluyor. Bu uygulama, uzun vadeli planlama yapan gezi grupları ve tur şirketleri için de oldukça cazip ve özendirici bir seçenek durumunda.

İDO yolcuları, bilet fiyatlarını kurumun web sitesinden, çağrı merkezinden ve bilet satış noktalarından öğrenip, işlem yapabilecekler.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim