• BIST 9057.97
  • Altın 2293.771
  • Dolar 32.3117
  • Euro 35.128
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Bursagaz Türkiye'nin en iyi 3. işvereni oldu

Bursagaz Türkiye'nin en iyi 3. işvereni oldu
Great Place to Work'un yaptığı araştırmada Bursagaz, Microsoft ve Mercedes'in ardından Türkiye'nin en iyi üçüncü işveren firması oldu.

 

Great Place to Work'un yaptığı araştırmada Bursagaz, Microsoft ve Mercedes'in ardından Türkiye'nin en iyi üçüncü işveren firması oldu.
 
Great Place to Work Türkiye ve Kalder Bursa Şubesi iş birliğiyle Bursagaz'ın ev sahipliğinde Crown Plaza'da "Çalışan Odaklı Yaklaşımlar" etkinliği düzenlendi. EFQM mükemmellik uygulamaları ve Great Place to Work Çalışan Memnuniyet Modellemesi'nin paylaşıldığı etkinlikte açıklamalarda bulunan Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, Bursagaz'ın Türkiye'de en iyi işverenler arasında üçüncü sırada yer aldığını vurguladı. Dünyanın en prestijli çalışan modellemelerinden olan Great Place to Work'un Türkiye'deki ilk araştırma yılında firma olarak dereceye girmelerinin kendilerini gururlandırdığını anlatan Tola, "Uluslararası bir firmanın yaptığı değerlendirme sonucunda Microsoft'un birinci, Mercedes'in ikinci olduğu oylamada Bursagaz olarak bizler Türkiye'de üçüncü sırada yer aldık. Çalışanlara tamamen gizli olarak sorular yöneltildi. Elde edilen puan sonucunda dereceye girdik. Tüm çalışanlarımız kendileri, özgür iradeleriyle Bursagaz'ı değerlendirdiler. Bu başarıyı sergiledik" dedi.
 
"AVRUPA'DA İLK 50'YE GİRDİK"
 
Araştırmanın Avrupa klasmanında Bursagaz'ın 49. sırada yer aldığına da dikkat çeken Tola, şöyle devam etti:
 
"Türkiye'de bir firma tüm Avrupa'daki 2 bin 200 adet firmanın yer aldığı yarışmada 49. sırada yer aldı. Biz aynı zamanda Türkiye'yi tek temsil eden firmaydık. İngiltere'de yapılan ödül töreninde firmamı temsil etmekten gurur duydum. Bursagaz olarak sadece doğalgaz dağıtımı faaliyeti yapmıyoruz. Birçok sosyal projede de yer alıyoruz. Birçok çalışanımız da bu projelerde kendi istekleri ile yer alıyorlar. Aynı zamanda çalışanlarımıza yer ve gelişim planlaması yapıyoruz. Tüm bu faaliyetler sonucunda Bursagaz çalışanları kendi şirketlerinden son derece memnunlar. Ben de bu şirkette çalışıyor olmaktan ayrıca memnunum. Bursa'daki ve Türkiye'deki şirketlere de bu örnek olmalı. Çünkü çalışana yapılan yatırım, şirketin geleceğini doğrudan etkiliyor."
 
Toplantıda konuşan Great Place to Work Türkiye Genel Müdürü Eyüp Toprak ise, Bursagaz'ın Avrupa'daki başarılarından dolayı bir Türk olarak gururlandıklarını söyledi.
 
"BURSAGAZ DİĞER KURUMLARI CESARETLENDİRİYOR"
 
Kalder Bursa Şubesi Başkanı Emin Direkçi ise, Kalder olarak hedeflerinin Türkiye'nin rekabet gücünü artırmak ve rekabetçi kurumlara yol göstermek olduğunu dile getirdi. Direkçi, "Bursagaz, EFQM mükemmellik modelini uygulamadaki başarısı ile sadece kentimizde değil, Avrupa'da da önemli bir kurum olduğunu gösterdi. Başarı öyküsü diğer firmaları da cesaretlendiriyor. Yolculuklarını durmadan sürdürdükleri ve 'insana dokunmayı' önemsediği için Bursagaz'ı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim