• BIST 9138.22
  • Altın 2325.105
  • Dolar 32.3778
  • Euro 35.0091
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Bursa'nın araç filosu giderek büyüyor

Bursa'nın araç filosu giderek büyüyor
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin iş makinelerine 3 yeni araç daha eklendiğini ve hizmet filosunun güçlendiğini söyledi.

Bursa'nın araç filosu büyüyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin iş makinelerine 3 yeni araç daha eklendiğini ve hizmet filosunun güçlendiğini söyledi.

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Yunuseli’deki Fen İşleri Daire Başkanlığı şantiyesine getirilen iş makinelerini yerinde inceledi. Destek Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Korucu’dan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’nın daha yaşanabilir hale gelmesi amacıyla faaliyetlerimizi tüm bölgelerde sürdürüyoruz.

İhaleyle gerçekleştirdiğimiz müteahhitlik faaliyetlerimizin dışında kendi ekip, ekipmanımız ve kendi kadrolarımızla da günlük hizmetlerimizi yerine getiriyor, Bursa’nın eksikliklerinin giderilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin makine parkına donanımlı araçların eklendiğini de ifade ederek, “İş makinelerimize paletli eksklavatör, silindir ve grayder gibi donanımlı araçları ilave ettik. Bu sayede Büyükşehir Belediyesi makine parkındaki iş makinesi sayısı 62’ye ulaştı. Her türlü hizmete yetişebilecek makinelere sahibiz. Büyükşehir işbaşında.” diye konuştu.

Eksikliği görülen alanların daha donanımlı hale geleceğini de tekrarlayan Başkan Altepe, Bursa’ya en güzel hizmeti, yerinde ve zamanında ulaştıran verimli bir belediye olması için çalıştıklarını vurguladı. Başkan Altepe, daha sonra personelle sohbet ederek, çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim