• BIST 9079.97
  • Altın 2309.209
  • Dolar 32.3485
  • Euro 35.0814
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

BURULAŞ diğer ulaşım şirketlerine yine model oldu

BURULAŞ diğer ulaşım şirketlerine yine model oldu
Kent içi ve şehirlerarası ulaşımda sunduğu alternatif çözümleriyle Türkiye’nin ulaşım markası Burulaş, yazılım ve teknik altyapısı tamamen bünyesinde gerçekleştirdiği Bursakart ile ilgili yeniliklere devam ediyor.

Hayata geçirdiği birbirinden farklı ve yenilikçi hizmetle ulaşım alanında Türkiye’ye model olan Burulaş, yazılım ve teknik altyapısını tamamen bünyesinde gerçekleştirdiği Bursakart ile yine önemli bir yeniliğe imza attı. Bünyesindeki insan kaynağı ile elektronik biletleme sistemini tamamen kurum içinde çözümleyen Burulaş, bu çalışmasıyla Türkiye’deki diğer Büyükşehir ulaşım şirketlerine örnek olmayı başardı. Burulaş, vatandaşların Bursakart dolum işlemleri ile ilgili zaman kaybetmemesi adına metro istasyonlarına Bursakart dolum cihazlarını konumlandırdı. Burulaş’ın ulaşım adına hayatı kolaylaştıracak yenilikleri ve trendleri her zaman yakından takip ettiğinin altını çizen Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy, “Gelişen dünyada her alanda olduğu gibi ulaşımda da pek çok yenilik gerçekleşmektedir. Sektördeki bu gelişimin yakın takipçisi Burulaş olarak pek çok yeniliği ve atılımı yolcularımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Son olarak metrolarda faaliyete geçirdiğimiz Kiosklar ile yolcularımıza bir yeniliği daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Metro istasyonlarına yerleştirilen kiosklar ile vatandaşların Bursakart dolumlarını daha hızlı gerçekleştireceklerini belirten Levent Fidansoy, “Son yıllarda kentimizdeki nüfus artışına bağlı olarak toplu ulaşımda da talep artışı gerçekleşmektedir. Özellikle sabah işe ve okula gidiş ile akşam eve dönüş saatlerindeki yolcu yoğunluğu nedeniyle metro istasyonlarında Bursakart dolumu esnasında zaman zaman kuyruklar oluşabilmektedir. Bu durumdan dolayı metro seferini kaçıran vatandaşlarımız, istasyonlarda yolcu artışına, vagonlarda aşırı kalabalığa ve buna bağlı seferlerde gecikmelere neden olabilmektedir. Metro istasyonlarına kiosklarla getirdiğimiz yenilik ile yolcularımız Bursakart dolumlarını hem daha hızlı gerçekleştirmiş, hem de yoğun saatlerde yaşanan pek çok aksaklığın bir nebze de önüne geçilmiş olacak” diye konuştu.

Kioskların kullanımı ile ilgili bilgi veren Fidansoy; kartın makinede belirtilen alana temas ettirilmesi sonrasında makinenin üzerindeki açıklayıcı talimatlarla Bursakart dolumunun son derece kolay bir şekilde yapıldığını, üzerinde yer alan Türkçe ve İngilizce bilgilendirmelerle desteklenen kiosklarda yerli ve yabancı yolcuların, Bursakart dolumlarını rahatlıkla gerçekleştirebileceklerini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim