• BIST 9456.61
  • Altın 2496.131
  • Dolar 32.5945
  • Euro 34.78
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

BusStore'dan özel 2011 model Mercedes-Benz

BusStore'dan özel 2011 model Mercedes-Benz
Mercedes-Benz Türk, BusStore markasıyla 2. Elde her marka vemodel otobüs temin imkânı sunuyor, pazardaki tüm otobüs için alım-satım, takas, alt takas, sigorta ve finansman hizmeti veriyor.

Mercedes-Benz Türk, BusStore markasıyla yürüttüğü 2. El otobüs faaliyetlerinde başarılı performansını sürdürerek, 2015 yılının ilk 9 ayında 422 adetlik satış hacmine ulaştı. 2009 yılından bu yana 2. Elde her marka ve model otobüs temin imkânı sunan şirket,  ihracat pazarlarına yönelik ticari fırsat ve potansiyelleri de değerlendiriyor. Geçtiğimiz yıl 555 adet satış yaparak önemli bir başarıya imza atan BusStore, profesyonel kadrosu ile “tek noktada tam hizmet” felsefesiyle pazardaki tüm otobüsler için alım-satım, takas, sigorta ve finansman imkânı sunuyor.

CAZİP ŞARTLARLA ALT TAKAS FIRSATI

Mercedes-Benz Türk tarafından satılan 3 yeni otobüsten 2’si BusStore takası ile gerçekleştiriliyor. Travego otobüslerde ise bu katsayı neredeyse 1’e 1 şeklinde gerçekleşiyor. BusStore ekim ayına özel evcut otobüsünü 2011 model Mercedes-Benz Travego 15 ile yenilemek isteyen müşterilere de cazip şartlarla alt takas imkânı sunuyor. Hem takas, hem alım-satım Türkiye genelinde yer alan 22 Mercedes-Benz Türk bayii, 2. El otobüs satışları öncesi ve sonrasında Mercedes-Benz kalite anlayışı ile BusStore’a destek veriyor. Her marka ve model otobüslerin alımını ve satımını gerçekleştiren BusStore, otobüsleri ayrıntılı ekspertizden geçirerek kategorilendirip satışa sunuyor. Böylece müşteriler, kendilerine en uygun 2. El otobüslere gerekli tüm bilgilere detaylı şekilde ulaşarak, güvenli bir seçim yapabiliyorlar.

Ayrıca uzman BusStore ekipleri, alım-satımlarda gerekli devir, noter ve ruhsat işlemlerinin müşteri adına takibini de sağlıyor. BusStore Türkiye, daimler grubunda da örnek gösteriliyor. BusStore Türkiye olarak elde ettiği sürdürülebilir performansla, daimler genelinde de farklarını ortaya koyuyor. BusStore Türkiye bu anlamda, geçtiğimiz yıl sergilediği başarı ile tüm daimler içinde en yüksek ciroya ulaşarak küresel anlamda da önemli ve büyük bir başarıya imza attı. Daimler, bu çerçevede BusStore ismini Avrupa’daki 2. el otobüs operasyonu için kullanmaya karar verdi. Bu istikrarlı başarının temelinde, markanın müşterilerinin istek ve beklentileri doğrultusunda esneklik gösterilmesi ve hem satış öncesi, hem de satış sonrası uzman ekipleriyle sunulan destek hizmetleri yatıyor.

BusStore web sitesi de 2. El pazarına özel fırsatlar sunuyor. Ürün ve hizmetlerini Hadımköy merkez lokasyonunun ve yurt genelindeki Mercedes-Benz Türk bayilerinin yanı sıra busstore.com.tr/ adresi üzerinden de sunan BusStore, bu sayede kurumsallığı ve güvenilirliği ile sektörde fark yaratmaya devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim