• BIST 9079.97
  • Altın 2322.905
  • Dolar 32.3205
  • Euro 34.9161
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

C.Way'den açık hava odaklı yat tasarımı

C.Way'den açık hava odaklı yat tasarımı
Avustralya’lı yat ürecisi C.Way, Imaginocean yat tasarım ile yaptığı ortak çalışmalar sonucunda açık havada yaşamı destekleyen yat tasarımını alıcılarına sundu.

Avustralya’lı yat ürecisi C.Way, Imaginocean yat tasarım ile yaptığı ortak çalışmalar sonucunda açık havada yaşamı destekleyen yat tasarımını alıcılarına sundu.
 
47 metre uzunluğa sahip olan yat projesinde, son derece geniş açık hava alanı bulunmakta. Geniş bir güneşlenme alanı, üst güvertede kocaman bir açık hava salonu ve öngüvertede  bulunan bir dinlenme alanı ve spa havuzuna sahip olacak. Ana salonun neredeyse tamamı cam hale getirilecek ve bu camlarında yana doğru açılmasıyla oda sanki açık havada bulunuyormuş gibi hissiyat yaratacak şekilde tasarlanmış durumda.
 
Tam genişlikte ana süit ve dört süit misafir kabinlerinin hepsinde büyük camlar ve geniş alanlar bulunmakta. Mürettebat içinse dört süit kabin, bir özel salon ve kuzine bulunmakta.
 
Uzun ve alçak bir profile sahip olan yatın, uzun su yolu düşük yakıtla daha yüksek deplasman hızına çıkabilmesine olanak sağlıyor.
 
İki şirket ayırca, 8 metre boyu olan bir yardımcı geminin tasarımını da yaptı. Tasarımı yapılan yardımcı geminin ilki Hobart’da inşa edilerek 2012 yılının ortalarında suya indirilecek.

“Dışarıda limuzin türü bir çok yardımcı gemi bulabilirsiniz ancak onların hepsi tek kullanımı olan gemiler” diyen Allison, “Bizim asıl amacımız hem keyifli bir yardımcı bot olarak servis verebilecek hem de diğer aktiviteleri karşılayabilecek çok amaçlı bir yardımcı gemi yapmaktı.” dedi.

Alüminyum gövde ve dış iskelete sahip olacak olan yardımcı botun, iç kısmı ise çoğunlukla kompozitlerden oluşacak.

Haber: Ahmet Özdüzgün - Deniz Haber Ajansı

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim