• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Caddebostan Sahilinde dev uçuş gösterisi

Caddebostan Sahilinde dev uçuş gösterisi
26 Mayıs Pazar, Red Bull Uçuş Günü 3. kez düzenleniyor. Daha önce Red Bull Flugtag adıyla düzenlenen heyecan, eğlence ve yaratıcılık dolu organizasyona 9 şehirden 40 takım katılacak.

Farklı yaşlarda, farklı kariyerleri olan insanlardan oluşan 4'er kişilik ekipler en iyi uçuş deneyimini yaşamak ve unutulmaz bir havacılık gösterisi sunmak için uçuş makinelerini yapmaya başladılar.

 
Üçüncü havaalanına yakın zamanda kavuşacak olan İstanbul'da, ''Gökyüzü uçuşa müsait!'' diyen herkes unutulmaz bir eğlence için 11:00'dan itibaren Caddebostan Sahili'nde buluşucak. 3.Red Bull Uçuş Günü hakkında bilgi için www.redbull.com.tr/ucusgunu adresini ziyaret edebilirsiniz.
redd2.jpg
 
Türkiye 2008 yılında Red Bull Flugtag adında bir organizasyonla tanıştı. Yenilikçi, maceraperest, stratejiyle bilek gücünü birleştirmeyi bilen ekipler Caddebostan Sahilinde hazırlanan uçuş rampasından kendilerini Marmara Denizine bıraktılar.
2010'da yine aynı isimle düzenlenen ikinci organizasyonda takımlar yaratıcılıklarını konuşturdular, akıl almaz gösteriler düzenlediler ve tasarımlarıyla hepimizin ufkunu açtılar.
redd3.jpg
 
 
 
İkinci Red Bull Uçuş Günü'nden beri Türkiye'de havacılık sektörü hızla büyüdü; dört bir yanda yeni havaalanları açıldı; yüzlerce yeni uçak siparişi verildi; yüzlerce yeni destinasyona uçuşlar başladı, Türkiye uzaya ikinci kez uydu gönderdi ve kendi uçağını geliştirmekten bahseder oldu!
 
Red Bull Uçuş Günü, Türkiye havacılık tarihine adını altın harflerle yazdıracak yeni isimlerin önünü açmak için 3. kez düzenlenecek. İstanbul, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, İzmir, Sakarya ve Kocaeli'den yarışmaya katılacak olan 40 ayrı ekibin kaptan pilotları ''öyle uçulmaz, böyle uçulur'' diyecek ve Hezarfen'in torunları olarak herkesi 26 Mayıs 2013 Pazar, 11:00'da başlayacak olan 3. Red Bull Uçuş Günü'nü izlemek üzere Caddebostan Sahiline davet ediyor.
redd1.jpg
 
www.UlasımOnline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim