• BIST 9071.89
  • Altın 2325.249
  • Dolar 32.3748
  • Euro 35.032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Caddy Ailesi, Sportline ile genişledi

Caddy Ailesi, Sportline ile genişledi
Alman otomotiv devi Volkswagen kalitesi ve Doğuş Otomotiv-Volkswagen Ticari Araç güvencesi ile Türk kullanıcılar ile buluşan Caddy, zengin donanım seçenekleri ve düşük yakıt tüketimi ile tüm rakiplerini geride bırakıyor .

 

Hafif ticari aracın fonksiyonelliğini, binek aracın dinamizmi ve konforu ile buluşturan Caddy, sınıfının çok ilerisinde özellikleri, yüksek donanımı ve üst düzey güvenlik sistemleri ile öne çıkıyor. Trendline ve Comfortline olmak üzere iki farklı donanım seçeneğiyle sunulan Caddy, sınıfında tüm modellerinde ESP’nin standart olarak sunulduğu ilk ticari araç olma özelliğine sahip. Ayrıca Caddy, sınıfında DSG Otomatik vites seçeneği, servotronik direksiyonu, en kapsamlı standart güvenlik donanımı (ESP, Hill Holder, EBC, 4 tekerlek disk fren, ön-arka viraj denge çubuğu) ve ses izolasyonu ile sessiz ve konforlu sürüşü sunan tek araç.
 
1,6 TDI ve ailenin sporcu modeli olan Sportline’de sunulan 2,0 TDI motor seçenekleriyle satılan Caddy, düşük yakıt tüketim değerleriyle de dikkat çekiyor. Caddy, tamamı Euro 5 egzoz emisyon standartlarına uygun yeni dizel motorlarının 1,6 lt’lik seçeneği, 102 PS 250Nm tork sağlarken, 100 km’de 5,2 litre gibi düşük yakıt tüketimine sahip. Her iki motor seçeneğinde de isteğe bağlı olarak DSG şanzıman sunuluyor. 
 
Yüksek standartlar
 
Caddy birçok donanımıyla da fark yaratıyor; hız sabitleyici, yağmur sensörü, gündüz farları, otomatik yanan farlar, otomatik kararan iç dikiz aynası, yolcu ve bagaj bölümü iç kaplama gibi bir çok özellik Caddy’yi sınıfının ilerisine taşıyor. Volkswagen Caddy‘nin standart güvenlik paketinde ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) , ASR (Anti Patinaj Sistemi) ve EBC (Motor Fren Kontrol Sistemi) , sürücü ve yolcu hava yastığı (Van modelinde sadece sürücü hava yastığı), dört disk fren, viraj denge çubukları, tüm koltuklarda emniyet kemeri, gibi üst düzey güvenlik ekipmanları da bulunuyor.
 
Sportif Caddy
 
Caddy ailesi, 2.0 litre motoruya 140 PS güç ve etkileyici tork değerleri sağlayan Yeni Caddy Sportline modeliyle büyüdü. Sınıfının en güçlü aracı olan Caddy Sportline saatte 186 kilometrelik azami hızı ve 0’dan 100 km/h’e sadece 10.1 sn.’de ulaşarak gösterdiği sportifliği, 16”lik alüminyum alaşımlı Siracusa jantlarla görüntüsüne de taşıyor. Caddy Sportline’nın TDI teknolojisine sahip 2.0 litre hacimli motoru, 1750 – 2500 devir aralığında 320 NM tork üreterek de sınıfında en yüksek çekiş gücünü sahip. Tüm bunların yanında da 100 kilometrede ortalama sadece 5,4 litrelik yakıt tüketimi ile de tutumluluğu elden bırakmıyor. 
 
Caddy 1.6 TDI 43 bin 555 TL, Caddy Sportline ise 53 bin 765 TL’den başlayan fiyatlar ile tüm Doğuş Otomotiv-Volkswagen yetkili satıcılarında sahiplerini bekliyor.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim