• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Çağlayan Meydanı yarından itibaren kapalı

Çağlayan Meydanı yarından itibaren kapalı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çağlayan Meydanı'nı İstanbul'un en büyük meydanı haline getiriyor. Çalışmalar kapsamında Çağlayan Meydanı Cuma gününden itibaren tamamen trafiğe kapatılacak.

Çağlayan Meydanı Cuma'dan itibaren tamamen trafiğe kapatılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çağlayan Meydanı'nı İstanbul'un en büyük meydanı haline getiriyor. Çalışmalar kapsamında Çağlayan Meydanı Cuma gününden itibaren tamamen trafiğe kapatılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Çağlayan Meydanı düzenleme çalışmaları kapsamında Karayolları Bölge Müdürlüğü ile ortak yürütülen çalışmasıyla 13.000 m² altgeçit yapılacak ve uzunlukları 700 metre olacak. Çağlayan Kavşağı 2 katlı bir kavşak haline getirilerek, trafik yerin altına alınacak. Bu şekilde İstanbul’da birçok miting ve yürüyüşe ev sahipliği yapan Çağlayan Meydanı, 22.000 m² yayalaştırılmış alana sahip bir meydan haline gelecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü’nce hazırlanan proje ile Kâğıthane Caddesi (Şişli) - Çevreyolu ve Piyalepaşa yönü 12 m aşağıdan altgeçit ile Çevreyolu ve Piyalepaşa istikametine bağlanacak.

TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR

ŞİŞLİ - ÇAĞLAYAN ARASI KAPANACAK YOLLAR


Şişli ve Çağlayan İstikameti Arası Abide-i Hürriyet Caddesi, Dr. Cemil Bengü Caddesi, Yurt Sokağı, Taşocağı Caddesi, Vatan Caddesi, Güzergahları Kapatılacak.

TOPKAPI - ŞİŞLİ ARASI KAPANACAK YOLLAR

Topkapı ve Şişli İstikameti Arası Çağlayan Kavşağı, Çampark Sokak, Ozan Sokak, Çağlayan Kağıthane Yolu, Abide-i Hürriyet Caddesi, Güzergahları Kapatılcaktır.

KÂĞITHANE - PİYALEPAŞA – TOPKAPI ARASI KAPANACAK YOLLAR

Kağıthane, Piyalepaşa ve Topkapı İstikameti Arası Çağlayan Kağıthane Yolu , Şevketpaşa Caddesi, Bahçeler Caddesi, Yalın Sokak, Çağlayan Kavşağı Güzergahları Kapatılcaktır.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim