• BIST 9046.62
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Cahit İstikbal ve avanesinin kontrolündeki site, FENA ÇUVALLADI!

Cahit İstikbal ve avanesinin kontrolündeki site, FENA ÇUVALLADI!
Önceki gün Akdeniz Memorandumu kapsamında Aliağa Limanı'nda PSC denetimi giren Palmali Denizcilik'e ait M/T AZERI KARABAKH isimli tankerin tutuklanması haberini yayından kaldırdıktan sonra, bizi yalanlamak isteyen rakip site fena çuvalladı.

Rusya ile Türkiye arasındaki kriz neticesi, Rus limanlarına sefer yapan gemilerin Karadeniz Memorandumu kapsamında tutulmasının ardından, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na bağlı Liman Başkanlıkları mütekabiliyet esasları çerçevesinde Türk limanlarına sefer yapan Rusya Federasyonu bayraklı gemileri, hem Karadeniz Memorandumu, hem de Akdeniz Memorandumu kapsamında denetime tabi tutmaya başladı.

Karadeniz Memorandumu (Blacksea MoU) kapsamında Aralık ayının 9 günü içinde yapılan denetimler sonucu, Samsun Limanı'nda 7, Trabzon Limanı'nda ise 2 olmak üzere toplam 9 Rusya Federasyonu bayraklı gemi, PSC denetimleri sonucu tutuklandı.

Mütekabiliyet esasları tüm Türkiye limanları için uygulanmaya başlanması ile birlikte, Türkiye'nin taraf olduğu Akdeniz Memorandumu (Med MoU) kapsamında ise Aliağa Limanı'nda 4, Gemlik, Tekirdağ ve Tuzla Liman Bölgesinde birer olmak üzere, toplam 7 Rusya Federasyonu bayraklı gemi PSC denetimleri sonucu, Liman Başkanlıkları tarafından tutuklandı.

Rusya ile Türkiye arasında krizin çıktığı 24 Kasım - 9 Aralık 2015 tarihleri arasında Rusya limanlarına sefer yapan Türk şirketlerine ait 7'si Türk bayraklı olmak üzere 8 gemi tutuklanırken, Aynı dönem içinde Türk limanlarına sefer yapan Rusya Federasyonu bayraklı 16 gemi PSC denetimleri sonucu tutuldu.

YAPTIĞIMIZ HABER PALMALİ'YE ZARAR VERİR DİYE KALDIRDIK

Türkiye'de tutuklanan Rusya Federasyonu bayraklı gemilerden bazılarının İstanbul merkezli şirketlere ait olduğunu ve mütekabiliyet esaslarının DAHA ÖZENLİ DAVRANILMASI gerektiğini konu ettiğimiz ve 5 Aralık 2015 tarihinde Recep Canpolat imzasıyla "Rusya bayraklı diye Türk şirketinin işlettiği gemi, Gemlik Limanı'nda tutuklandı" başlığıyla konuyu haberleştirdik.

Bu haberden iki gün sonra, tüm yatırımlarını Türkiye'ye yapan Azeri kökenli Türk vatandaşı Mubariz Gurbanoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yaptığı Palmali Denizcilik Şirketi'nin mülkiyetinde olan M/T AZERI KARABAKH isimli ürün tankerinin Rusya Federasyonu bayraklı diye, Aliağa Limanı'nda yapılan PSC denetimi sonucu tutuklanmasını "Bilal Erdoğan'ın gemilerini işleten Palmali'nin gemisi Rus bayraklı diye Aliağa'da tutuklandı" başlığıyla haberleştirdik.

Bu haberi yaparken amacımız Liman Başkanlıklarının daha ÖZENLİ davranması gerektiğine DİKKAT ÇEKMEK ve Türkiye'ye yatırım yapan AZERİ ve RUS KÖKENLİ yatırımcıların ürkütülmesinin önüne geçmekti.

Ancak yaptığımız haberin Rusya ile yoğun iş yapan AZERİ kökenli gemi işletmecilerine zarar vereceğini düşünerek, haberimizin dünya basınında yayılmasını engellemek için 2 saat içinde haberi yayından kaldırdık. Palmali Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Mubariz Gurbanoğlu'nun Deniz Haber Ajansı'nın aleyhine açtığı onlarca davaya rağmen, bu konuda tavrımızı net bir şekilde ortaya koyduk.

CAHİT İSTİKBAL'İN SİTESİ FENA ÇUVALLADI

Palmali Denizcilik Şirketi'nin mülkiyetinde olan M/T AZERI KARABAKH isimli kimyasal tankerinin tutuklanma haberini Deniz Haber Ajansı'nın yayınından kaldırdıktan kısa bir süre sonra, HARİÇTEN GAZEL OKUYAN, Cahit İstikbal'in kontrolündeki internet sitesi, bizim haberimizi kamuoyu önünde YALANLAMA amacı güden, bir sefilliği kendi sitesinden yayınladığına şahit olduk.

Belki haberini düzeltir düşüncesiyle 24 saat beklememize rağmen, Cahit İstikbal ve avanesinde bir gelişme olmaması üzerine, okuduğunuz bu haberi yayınlamak zorunda kaldık.

CAHİT İSTİKBAL, BİZLE AŞIK ATMAN MÜMKÜN DEĞİL!

Ey Cahit İstikbal; Zahmet edip Akdeniz Memorandumu kayıtlarına bir göz geçirseydin, kamuoyunda böyle rezil olmazdın.

Ey Cahit istikbal; Deniz Haber Ajansı ile habercilik konusunda aşık atman senin boyunu aşar. Aklın sıra yaptığımız haberi kamuoyu önünde YALANLAYARAK, bizi YALAN HABER YAPMAKLA itham edecektin.

Ey Cahit İstikbal; Aliağa Liman Başkanlığı'ndan hangi isim sana PALMALİ'nin gemisi TUTUKLANMADI dedi. AÇIKLA. Haberinde Liman Başkanlığı'nın ismini kullanarak meşrulaştırmaya çalışman tam da sana yakışan bir hareket olmuş.

Ey Cahit İstikbal; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın "Rusya Federasyonu Bayraklı Gemilerin Denetlenmesi" talimatının olmadığını BAKANLIĞI kaynak göstererek yayımladın. AÇIKLA...

Ey Cahit İstikbal; Aşağıda yayınladığımız Akdeniz Memorandumu'nun TUTULMA Belgesini okuduktan sonra bizden özür dileyecek misin? Yoksa O belgeye bakıp yerine mi OTURACAKSIN?

Biz biliyoruz... Sen yerinde oturmaya devam edeceksin EY CAHİT İSTİKBAL...

AKDENİZ MoU KAPSAMINDA TÜRK LİMANLARINDA ALIKONULAN GEMİ LİSTESİ

denizhaber_akdeniz_buyuk.jpg

CAHİT İSTİKBAL'İN KONTROLÜNDEKİ SİTEDE YAYINLANAN YALAN HABER

cahitin_yalani_buyuk.jpg

DENİZ HABER AJANSI YAYIN KURULU

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim