• BIST 9766.42
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Çamburnu Tersanesi lojistik üs olacak

Çamburnu Tersanesi lojistik üs olacak
Trabzon’da gerçekleştirilen lojistik toplantısında lojistik üs için düşünülen Sürmene Çamburnu tersane alanı için siyasilerin olumlu baktığı belirtildi.

Trabzon’da gerçekleştirilen lojistik toplantısında lojistik üs için düşünülen Sürmene Çamburnu tersane alanı için Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu önemli açıklamalar yaptı. Gümrükçüoğlu, konuya ilişkin Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl ile görüştüğünü ve olumlu tepki aldığını ve her türlü katkıya hazır olduğunu ifade ettiğini belirtti. Gümrükçüoğlu şunları söyledi:

TERSANE ALANI İÇİN SİYASİ ANLAMDA SORUN YOK

“Siyasi olarak Sürmene’deki hazırlanmış olan tersanede işte hep ifade edildiği gibi dünyada gemi siparişlerinin azalmasının ortaya koyduğu bir sıkıntı herkesçe biliniyor. Bu çerçevede herkesin gayretleri ile oluşan çok güzel bir öneri var. Bu öneri oradaki alanın yatırımcılarca bu amaca yönelik kullanabileceği bilgisinin bize ulaşmışlığı ama tersaneye çok büyük bir gayret göstermiş olan Sayın Cevdet Erdöl Hocamıza bir siyasi kimliğimiz olması münasebetiyle arz ettik, nasıl görürsünüz dedik kendileri çok memnun olacaklarını ve her türlü katkıya hazır olduklarını bize ifade ettiler.”

SİYASİLERDEN TAM DESTEK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar başta olmak üzere bütün Trabzon milletvekillerine konuyu arz ettiğini ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Siyasi olarak tüm desteği almış bulunmaktayız. Bakanlıklarımız nezdinde de, sayın müsteşarımızın bakanlığında da ve diğer bakanlıklarımızda tüm kentin milletvekilleri, bakanı, biz her türlü yasal desteği, mevzuat desteğini, siyasi iradeyi sağlayabileceğimizi bilgilerinize arz etmiş oluyoruz. Yani kent olarak, belediye olarak büyükşehir olmaklığımızla biz emrinizdeyiz. Neye, nasıl, nereye imza atacaksak hepsine hazırız. Belediye hizmeti, belediyenin size tahsis edebileceği tüm yasal imkanlar çerçevesinde ve merkezi hükümet nezdinde de şehrin ifade ettiğim siyasileri açık çek gibi desteklerini vereceklerini ifade etmişlerdir, o desteğinde bizzat katibi, takipçisi olmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim