• BIST 9084.03
  • Altın 2325.364
  • Dolar 32.3709
  • Euro 35.0299
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Çanakkale, "EMITT 2011 Fuarı"nda tanıtıldı

Çanakkale, "EMITT 2011 Fuarı"nda tanıtıldı
Çanakkale, 15. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtıldı.

ÇANAKKALE, "EMITT 2011 FUARI"NDA TANITILDI

Çanakkale, 15. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtıldı.

Çanakkale Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde, 10-13 Şubat tarihleri arasında düzenlenen fuarı, yerli ve yabancı binlerce turizmci ile tatilcinin ziyaret ettiği belirtildi.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da kentin değerlerinin tanıtıldığı fuarda, Çanakkale'nin, Truva Turizm Altyapı Hizmetleri Birliği üyesi olan Çanakkale Valiliği, Çanakkale Belediyesi, Bozcaada Belediyesi, Çanakkale Turistik Otelciler Derneği (ÇATOD) ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen 117 metre karelik stantta tanıtımını yaptığı ifade edildi.

Her yıl farklı temada kurgulanan Çanakkale Standı'nda, bu yıl Çanakkale Şehitler Abidesi maketinin ilgi odağı olduğu kaydedilen açıklamada, Çanakkale standının ev sahipliğini, Çanakkale Vali Yardımcısı Ali Partal, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Bozcaada Belediye Başkanı Mustafa Mutay ve ÇTOD Başkanı Ali Akol'un yaptığı bildirildi.

Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan'ın, ilçelerin stantlarını ziyaret ederek, belediye başkanları ile sohbet ettiği belirtilen açıklamada, Gelibolu Belediye Başkanı M. Mustafa Özacar'ın,, ziyaret anısına Gökhan'a ilçeyi simgeleyen "Gelibolu Minyatür Çini Plaketi"ni hediye ettiği kaydedildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Çanakkale'nin, değerlerini tanıtmak için katıldığı fuarda çok sayıda tanıtıcı broşür ve dokuman dağıtılırken, kentin simgesi Çanakkale Seramiği de, Çanakkaleli Seramikçi Muhammet Onat tarafından canlı performans ile sergilendi. Her zaman ilgi odağı olan Çanakkale Seramikleri bu yıl da fuarın en dikkat çeken etkinlikleri arasında yer aldı.

60 Ülkenin 10 salonda stant açtığı EMITT Fuarı'nın bu yılki konuk ülkesi Yemen oldu. Kentin tanıtımına ilişkin çalışmalar ulusal ve uluslararası alanda yapılan fuarlara katılım ile devam edecek."

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim