• BIST 9645.02
  • Altın 2410.881
  • Dolar 32.5648
  • Euro 34.7004
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C

Çanakkale'de deniz ulaşımı yapılamıyor

Çanakkale'de deniz ulaşımı yapılamıyor
Fırtına nedeniyle Gökçeada ile Kabatepe arasındaki saat 12.00 ile Kabatepe ve Gökçada arasında saat 15.00'de yapılacak arabalı vapur seferleri geçici olarak iptal edildi.

Marmara ve Kuzey Ege bölgesinde fırtına ve rüzgar, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor. Çanakkale ile adalar arasındaki deniz ulaşımı sağlayan GESTAŞ A.Ş'nin yetkililerinden alınan bilgiye göre, fırtına nedeniyle Gökçeada ile Kabatepe arasındaki saat 12.00 ile Kabatepe ve Gökçada arasında saat 15.00'de yapılacak arabalı vapur seferleri geçici olarak iptal edildi.

Yetkililer, boğaz hattındaki diğer seferlerde herhangi bir sıkıntı bulunmadığını bildirdi. Çanakkale Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri ise saatteki hızı zaman zaman 55 kilometreye kadar ulaşan fırtınanın, Marmara ve Kuzey Ege'de etkili olduğunu, rüzgarın hızının arttırarak devam edeceğini belirtti. Yetkililer, fırtınanın yarın akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceğini kaydetti.

Meteoroloji'den kuvvetli fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Ege'de kuvvetli fırtına beklendiğini belirterek, denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli olması konusunda uyarıda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Kuzey Ege'de bugün öğle saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerden 6 -8 kuvvetinde fırtına, gece saatlerinde 7 -9 kuvvetinde kuvvetli fırtına beklendiği belirtilerek, "Fırtınanın yarın akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir.

Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir." denildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim