• BIST 9544.47
  • Altın 2488.366
  • Dolar 32.5182
  • Euro 34.8323
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Çankırı'da feci trafik kazası: 9 ölü, 1yaralı

Çankırı'da feci trafik kazası: 9 ölü, 1yaralı
Çankırı'nın Ilgaz İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasıyla ilgili Çankarı Valisi Vahdettin Özcan, 9 kişinin hayatını kaybettiğini bir kişinin yaralandığını açıkladı.

 

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde işçileri taşıyan bir minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 9 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
 
Kaza, Ilgaz Sanayi Sitesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir tuğla fabrikasında çalışan işçileri taşıyan işçileri taşıyan ve sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen 57 DE 199 plakalı minibüs, İstanbul istikametine seyir halinde iken, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan minibüs, önce su kanalına çarptı, ardından karşı yönden gelen 34 EL 9969 plakalı otomobille çarpıştı.
 
Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da hurdaya döndü. Kazayı gören diğer sürücüler, durumu polis ve sağlık görevlilerine bildirdi. Kaza mahalline çok sayıda ambulans ve kaza kırım ekibi gönderildi. Feci kazada, otomobilde bulunan 1'i çocuk 6 kişi ile minibüste bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.
Hurdaya dönen otomobilde sıkışan cesetler, kaza kırım ekibi ve güvenlik görevlilerinin yaklaşık 2 saatlik çalışmasının ardından bulundukları yerden çıkarıldı. Trafik kazası nedeniyle Ilgaz-İstanbul karayoluda 1 saat trafige kapatıldı.
 
VALİ VAHDETTİN ÖZCAN, OLAY YERİNE GELEREK BİLGİ ALDI
 
Kaza yerine gelen Vali Vahdettin Özcan, yetkililerden bilgi aldı. Kazada 9 kişinin hayatını kaybettiğini belirten Özcan, "Yaralı 1 kişi Çankırı Devlet Hastanesi'nde şuanda" dedi. "Trafik de bir terör Türkiye'de" diye devam eden Özcan, "Ölenlere rahmet diliyorum. Bölünmüş yolda trafik kazaları daha azalacak diye dikkatsizlik, tedbirsizlik sonucu maalesef bu tür olaylar cereyan ediyor. Allah rahmet eylesin, başımız sağolsun, Çankırı'nın ve tüm Türkiye'nin. Kimlik tespit çalışmaları devam ediyor. Otomobilde bulunanlar Tokat nüfusuna kayıtlı. Minibüste bulunanlar Ilgaz'da tuğla fabrikasında çalışanlar, Boyabat nufusuna kayıtlı. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim