• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

Capacıty Eurasıa 2013 gerçekleştirildi

Capacıty Eurasıa 2013 gerçekleştirildi
Avrasya bölgesindeki lider uluslararası ve lokal ses ve data taşıyıcı şirketlerin biraraya geldiği etkinlik 10 – 11 Eylül tarihlerinde 112 ülkeden 43 şirketin katılımı ile İstanbul’da yapıldı.

Avrasya bölgesindeki lider uluslararası ve lokal ses ve data taşıyıcı şirketlerin biraraya geldiği etkinlik 10 – 11 Eylül tarihlerinde 112 ülkeden 43 şirketin katılımı ile İstanbul’da yapıldı. Türk Telekom Grubu şirketlerinden yurt dışı toptan ses ve data operasyonlarını ve bunların işletmesini yürüten Türk Telekom International’ın ana sponsorluğunda yapılan konferansta, katılımcı uluslararası şirketler bölgedeki data ve ses taşımacılığı alanındaki gelişmeleri ve büyüme potansiyelini değerlendirme fırsatı buldu.

Türk Telekom International CEO’su Cengiz Öztelcan, Capacity Eurasia Konferansı sonrası Türk Telekom International’ın faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’nin bulunduğu coğrafi konumu itibariyle karasal ses ve data taşımacılığında önemli bir köprü görevi üstlendiğini vurgulayan Öztelcan, “Türk Telekom International,  20 ülkeyi kapsayan 40.000 km fiber optik ağıyla, Türkiye’yi bölgenin iletişim merkezi haline getirerek genişbant ve datada küresel konumunu güçlendiriyor” dedi. İstanbul’da düzenlenen Capacity Eurasia 2013 etkinliğinde şirket standına katılımcı sayısını büyük ölçüde artmasının Türkiye’nin ses ve data taşımacılığındaki artan konumunun önemli bir göstergesi olduğunu da paylaşan Öztelcan, bu konferansa sponsor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını açıkladı. 

Türk Telekom Grubu’nun Avrupa, Ortadoğu, Orta Asya bölgelerindeki   ses ve data  operasyonlarını ve işletmeciliğini yürüten Türk Telekom International’ın, Türkiye’yi bölgedeki konumunu güçlendirmeye yönelik yatırımlarının ve projelerinin hız kesmeden devam etiğini belirten Öztelcan “Birleşmiş Milletler tarafından da desteklenen Çin – Kazakistan – Türkiye ve Avrupa’yı birbirine bağlayacak yeni bir ses ve data altyapısı projesiyle ilgili olarak da çalışmalarımız devam ediyor. Bu projeyle Orta Doğu ve Asya’daki varlığımızı daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Kıtalararası iletişimde önemli bir konuma sahip olan Türk Telekom International, uluslararası özel hat, IP transit, ethernet, veri merkezi, dark fiber, kesintisiz VPN data iletişimi gibi özel uzmanlık gerektiren önemli hizmetler sunuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim