• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Capella depo’nun müdürü Kutlu oldu

Capella depo’nun müdürü Kutlu oldu
TLS Lojistik bünyesinde daha önce Bursa/İzmir Lojistik Merkezi bünyesinde Müdür olarak görev yapan Kadir Kutlu, Orhanlı-İstanbul Lojistik Merkezi, Capella Depo’nun Müdürü olarak atandı.

 

TLS Lojistik bünyesinde daha önce Bursa/İzmir Lojistik Merkezi bünyesinde Müdür olarak görev yapan Kadir Kutlu, Orhanlı-İstanbul Lojistik Merkezi, Capella Depo’nun Müdürü olarak atandı.
 
Ege Üniversitesi Tekstil Mühendisliği bölümü mezunu olan Kadir Kutlu, halen Uludağ Üniversitesi’nde tekstil mühendisliği doktorası yapıyor.
 
TLS Lojistik’in yeni açtığı Capella tesislerinde Kimberley-Clark’ın gümrüklü depo operasyonlarına ek olarak; bitmiş ürün, hammadde ve katma değerli hizmet operasyonlarının tamamı yürütülüyor. Bu sayede tüm tedarik zinciri ihtiyaçları bir profesyonel servis sağlayıcı tarafından, tek noktada ve en üst seviyede karşılanmış oluyor. TLS lojistik için stratejik önem taşıyan deponun başına, hem sektör deneyimi hem de TLS Lojistik içerisinde tecrübesi nedeniyle Kadir Kutlu getirildi.
 
Kimberly-Clark bünyesinde yer alan her biri kendi alanında lider markaların tedarik zinciri yönetiminin gerçekleştirildiği Capella Depo’su  TLS Lojistik için çok önemli bir merkez. Kimberley Clark, kurumsal kültürü ile sektöründe çok önemli bir yere sahip. TLS Lojistik bu merkezinde çok yüksek kalite standartlarında entegre lojistik çözümleri sunuyor. Yazılım geliştirme ekibi, standart depo yönetim sistemlerinin uyarlanmasına ek olarak, operasyonel verimliliği ve şeffaflığı en üst seviyeye taşımak ve sürekli gelişimi desteklemek için çalışıyor. Bu sayede operasyonu sistem üzerinden en verimli şekilde yürütülüyor ve ‘gerçek zamanlı’ ölçülebilen ‘anahtar performans göstergeleri’ ile sonuçları anlık izleyip, gerektiğinde müdahale edilebiliyor.
 
kutlu.jpg
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim