• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

Captur'ü Cenevre'den dünyaya tanıtıyor

Captur'ü Cenevre'den dünyaya tanıtıyor
Renault yeni şehir crossover modeli Captur’ü Cenevre’den dünyaya tanıtıyor. Biçim ve işlevi bir araya getirerek, Renault Captur sürücülere MPV, SUV ve hatchback dünyasının en iyi özelliklerini bir arada sunuyor.

 

Captur, Renault’nun otomobilde yaptığı yenilikleri en geniş hedef kitleye ulaştırma çabasının bir örneği olarak öne çıkıyor. Renault Captur, segmentte yeni uygulanabilir fikirler tanıtıyor. Günlük yaşamı kolaylaştırmayı amaçlayan akıllı çözümler arasında kayar arka koltuk, çoklu kullanıma uygun bagaj zemini ve Media Nav ya da Renault R-Link multimedya sistemlerinin yanı sıra Easy Life çekmece tipi torpido gözü, iki farklı renk kombinasyonu ve fermuarlı çıkartılabilir koltuk örtüleri.
 
“Renault Captur’ün GENLERİ Konsept bir aracın bütün özelliklerini kapsıyor –bu konsept aracı renault’nun yaşam boyu tasarım STRATEJİSİNDE ‘explore’ temasının bir ifadesi olarak sunmaktan gurur duyuyorum. markanın ilk şehir crossover modeli olarak, Captur MPV, SUV ve aile hatchback’inİN bütün avantajlarını bir araya getiriyor. dengeli, akıcı hatları OTOMOBİLE güçlü bir enerji katıyor, YENİLİKÇİ stili ve pratik GÜNLÜK KULLANIMI ise iki kişi ya da bütün aile için dünyayı keşfetmek için adeta bir davet sunuyor.”
Laurens van den Acker (Renault Tasarım Direktörü)
 
Yeniliği olabildiğince fazla sürücüye ulaştırma arayışını kapsayan stratejisine bağlı olarak Renault, Renault R-Link multimedya sisteminin tüm ürün yelpazesinde geniş kapsamlı olarak sunulması ile araç içi bağlantı alanında üstünlüğü ele geçiriyor. Artık Yeni Clio Hatchback, Yeni Clio Sport Tourer, Yeni Clio R.S., ZOE, Captur ve Yeni Kangoo’da, markanın Cenevre’deki standında sunulan bütün modellerinde yer alıyor.
 
Renault’nun yeni stil özellikleri daha da görünür hale geliyor ve öncü MPV’nin crossover versiyonu olan Scénic Xmod ile birlikte yeni Renault Scénic serisi dahil Cenevre’de sergilenen bütün modellerde yer alıyor. Maceracı görünümü ve öne çıkan dinamik özellikleri ile kalabalıklardan uzaklaşmak için mükemmel bir araç. 
 
Renault 115 yıldır motorsporlarının tutkulu bir destekçisi. Dört F1 ekibine motor desteği sunan ve 11 marka şampiyonluğu kazanmış olan Renault, yarış pistlerinde kazandığı teknolojik üstünlüğü Energy motorlarının gelişimine aktardı. Bu sınıf, Yeni Mégane, Yeni Scénic ve Yeni Grand Scénic olarak Nisan ayında satışa sunulacak olan yepyeni Energy TCe 130 benzinli motorun eklenmesiyle genişledi.
 
Yeni GT 120 EDC’nin tanıtılmasıyla Renault esnek performans modelleri olan R.S. ve GT sınıflarının getirdiği tutkuyu daha da genişletiyor.
 
Markanın çevreci yönünü genişleten Energy sınıfı motorlarının elektrik motorlu araç programının birleşimi sayesinde, Renault 120g CO2/km değerindeki emisyon eşiğinin altına inmeyi hedefliyor. İki yıl içinde dört elektrik motorlu aracın lansmanının ardından, 1998 yılından bu yana Avrupa’da Van üretimi konusunda lider olan Renault Yeni Kangoo Z.E.’yi tanıtıyor. Markanın Z.E. sınıfının öncüsü olan model aynı zamanda Avrupa’nın en çok satan kompakt elektrikli Van’ı ve en son versiyonu Ocak ayının sonunda tanıtılan Kangoo sınıfının yenilenmiş biçimi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim