• BIST 9107.38
  • Altın 2324.452
  • Dolar 32.3734
  • Euro 34.9681
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Carnival Cruise ailesi yeni üyesine kavuştu

Carnival Cruise ailesi yeni üyesine kavuştu
Carnival Cruise Lines’ın 100. gemisi olan Carnival Magic, üretildiği Fincantieri Tersanesi'nde büyük bir seramoni teslim edildi.

Carnival Cruise ailesi yeni üyesine kavuştu

Carnival Cruise Lines'ın yaptığı açıklamada, elde edilen 100. gemi başarısı sebebiyle 29 nisan tarihinde Carnival Şirketi’nin misafiri olan bütün yolcuların, bu tarihi ve benzeri görülmemiş dönüm noktası şerefine verilecek olan kadeh kaldırma seramonisine davetli olduğu ifade edildi.

220 bin'den fazla konuğun ağırlanacağı seramoniye şirketin 10 Kruvaziyer taşıyıcısının da katılacağı belirtilirken, bu kutlamanın denizde yapılacak olan kutlamalar içinde en büyüğü olduğuna inandıkları ifade edildi.

Açıklamaya göre, İtalya’da yapılacak olan geleneksel devir teslim töreninin ardından, Carnival Magic 1 Mayıs tarihinde Viyana’da başlayıp Barselona’da son bulacak dokuz günlük Akdeniz rotasına doğru yola çıkacak.

130,000 tonluk Carnival Magic'in ilk yolcuğundan önce geminin isim annesi Lindsey Wilkerson tarafından isimlendirileceği ifade edildi.

Lindsey Wilkerson, St. Jude Çocuk Hastalıkları Araştırma hastanesinin eski bir hastası olmakla birlikte şuanki çalışanları arasında yer almaktadır. Ayrıca şirketin elçisi konumunda bulunan Wilkerson’un isim annesi olarak seçilme nedeni ise Carnival’in St. Jude ile devam eden ortaklığına gösterdiği saygı olarak belirtiliyor.

St. Jude hastanesi dünyadaki sayılı pediatrik kanser ve diğer ölümcül pediatrik hastalıklar merkezlerinden biri.

Carnival Cruise Lines CEO ve başkanı Gerry Cahill yaptığı açıklamada; “RedFrog Pub, SportSquare, Cucina del Capitano ve diğer popüler ‘Eğlence gemisi’ olanakları ile dolu olan gemimiz Carnival Magic, firmamızın hiçbir zaman vazgeçmediği ‘Misafirlerimiz için inanılmaz fiyatlara unutulmaz tatiller’ sözünün gerçeğe bürünmüş hali gibi” dedi.

Carnival Holding Üyesi ve CEOsu Micky Arison ise konuşmasında; “Şirketlerimizden birine yeni bir kruvaziyer geminin gelmesi bizim için her zaman gurur ve heyecanla verici olmuştur. Carnival Holding’in 100. Gemisi olan Carnival Magic'in, holdingimizin kurulmasına olanak sağlayan temel şirketimiz Carnival Cruise Lines’a gelmesi bizim için özel bir anlam ifade etmektedir.” dedi.

Carnival Holding bu gün 10 küresel firması olan, dünyanın en büyük kruvaziyer operatörüdür.

Haber: Ahmet Özdüzgün - Deniz Haber Ajansı

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim