• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Case IH’in güçlü traktörleri İzmir Fuarı’nda

Case IH’in güçlü traktörleri İzmir Fuarı’nda
Yeni Case IH JX ve JXC Serisi; çiftçilere gerçek bir performans sunmak için tasarlandı. Yüksek dayanıklılık, üstün donanım özellikleri ve güçlü performansı bir araya getiren Case IH’in yeni modelleri, yalnızca sürücülerin değil, yolcuların da konfor

Case IH, üstün performans ve verimli tarım işlerini kolaylaştıracak özellikler sunan yeni JX ve JXC Serisi traktörlerini  8. Uluslararası İzmir Tarım  Sera ve Hayvancılık  AgroExpo Eurasia 2012 Fuarı’nda tanıttı. Case IH’in yeni JX ve JXC Serileri, çiftçilere üstün bir donanım sunuyor ve gerçek konfor ile yüksek performansı bir araya getiriyor. Yeni JX ve JXC Serisi traktörler; kullanıcılarına gerçek bir performans deneyimi yaşatacak.


Tarlada üstün performans JXC Serisi’nde JX Kompakt (JXC) Serisi; 55, 65 ve 75 HP güçlere sahip 3 farklı motor seçeneği ile çiftçilerimizle buluşuyor. Küçük işletmelerin yanı sıra, orta ve büyük işletmelere de sahip olduğu kompakt yapısı ile pratiklik kazandıracak Case IH JXC Serisi, güçlü 4 silindirli motoru, 8 ileri 8 geri transmisyonu, zengin donanım özellikleri ile, tarla işlerinin yanı sıra taşıma işleri gibi pek çok tarımsal faaliyetin üstesinden kolayca geliyor. Yüksek tork değerlerine sahip Case IH JXC serisi motorlar, tarlada yüksek performans gösteriyor. Case IH JXC serisi tüm modellerde tam senkromeçli 8 ileri 8 geri transmisyon sistemi standart olarak sunuluyor. İleri – geri mekik kolu sayesinde sıra sonu dönüşlerde harcanan zaman en aza indirilirken, düşük yakıt tüketimi de sağlanıyor. Güçlü, dayanıklı hidrolik sistem 2.150 kg hidrolik kaldırma kapasitesine sahip. Tüm modellerde standart olarak sunulan 4 adet hidrolik güç çıkışı ise pek çok tarımsal ekipman ile etkin bir şekilde çalışabilmeyi sağlamaktadır.


Case IH JXC Serisi, sürücünün konforunu düşünüyor


Yeni Case IH JXC Serisi, iki çeker, dört çeker, kabinli ve gölgelikli model seçenekleri ile tüm beklentilere cevap veriyor. Standart klimalı, geniş ve ergonomik kabin; tüm modellerde isteğe bağlı olarak sunuluyor. Sadece kabinli modellerde standart olarak sunulan yan yolcu koltuğu ise traktörde artı bir konfor oluşturuyor. Ergonomik düşey kontrol paneli ile klima, aydınlatma donanımı, radyo, ön cam sileceği gibi pek çok fonksiyona basit ve hızlı bir şekilde kumanda edilebiliyor.

Sınıfında en modern kaportaya sahip olan yeni Case IH JX Serisi traktörler, yerli traktörün avantajlarıyla ithal traktörün konforunu bir araya getiriyor. Tüm seride standart olarak sunulan, turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip, 65 beygirden 110 HP’ ye kadar güç üreten motorlar Ankara’da TürkTraktör fabrikasında, yerel kaynaklarla üretilmektedir. Yeni JX serisi traktörlerin güçlü ve ekonomik motorları, 261 Nm’den 430 Nm’ye kadar yüksek tork değerine ulaşıp, çiftçilerin tüm tarımsal faaliyetlerine en iyi şekilde karşılık vermeyi amaçlıyor. 

 
Gün boyu, kesintisiz performans


Yeni JX Serisi, tüm modellerde standart olarak sunulan 110 litre yakıt depo kapasitesi sayesinde gün boyu kesintisiz çalışma imkanı sunuyor. Aynı zamanda 3 silindirli modellerde standart olarak sunulan 20 ileri 12 geri sürüngen hızlı transmisyon ile, ihtiyacınız olan düşük hızlara kolaylıkla ulaşmanızı sağlanıyor. 12 ileri 12 geri dişli kutusuna sahip 4 silindirli modellerde standart olarak sunulan Powershuttle ileri-geri mekik kolu ise Case IH JX serisinde sunulan bir başka ayrıcalık JX Serisi’nin Powershuttle ileri-geri mekik kolu ile kullanıcı, debriyaja basılmasına gerek duyulmadan ileri-geri kullanım gerçekleştiriyor ve sıra sonu dönüşlerde yaşanan kayıp en aza indirilerek, yakıt tasarrufu sağlanıyor.

 
Yenilenen tasarım ile, sürücü ve yolculara maksimum konfor

 
Case IH JX serisi, yeni kaporta tasarımı ile yepyeni bir görünüme kavuşurken tamamiyle yenilenen kabin içi ile de konforunuzu en üst seviyeye taşıyor. Tüm Case IH JX serisi modellerde standart olarak sunulan yolcu koltuğu ile, yanınızdakilerin de konforu düşünüldü. Arka cam sileceği, sunroof ve aydınlatma donanımı, klima, radyo-CD çalar’ı kolayca kontrol etmeyi sağlayan düşey konsol; JX Serisi traktörlerin çiftçilere sağladığı konfor özellikleri arasında yer alıyor.


Case IH ekim makineleri, kusursuz ekimin vazgeçilmezi


Case IH CV ve DV serisi pnömatik hassas ekim makinaları ve Case IH DD serisi doğrudan ekim makinaları, mükemmeli arayan üreticilerin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için tasarlandı. Case IH markası ile Türk çiftçisinin beğenisine sunulan, asılır ve çekilir tip olmak üzere 4, 6, 8, 10 ve 12 sıralı DD Serisi doğrudan ekim makineleri ile topraktaki nem kaybını en aza indirmek, yabancı ot popülasyonunun azaltmak, daha az yakıt tüketimi sağlamak, su ve rüzgar erozyonunu azaltmak ve toprak sıkışmasını en aza indirgemek gibi faydalar sağlanır. Aynı zamanda doğrudan ekim, süreklilik halinde topraktaki organik madde miktarını artırıyor ve toprak işleme ile geçirilecek olan zamandan tasarruf etmeye olanak tanıyor.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim