• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

Castrol müşterilerine muhteşem davet

Castrol müşterilerine muhteşem davet
2012 yılına güçlü bir giriş yapan Castrol, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlediği özel davette müşterilerine yeni teknolojilerini tanıttı.

Hazırlanan özel stantlarda, her biri madeni yağ pazarının kendi segmentindeki en iddialı markaları olan Castrol Magnatec, Castrol EDGE, Turbomax ve Enduron’un yanı sıra Usta Eller Kulübü hakkında da bilgiler verildi. Yaklaşık 700 davetlinin katıldığı özel davetin sunuculuğunu Doğa Rutkay üstlenirken, sevilen türkücü Bülent Serttaş da şarkılarıyla geceye büyük coşku kattı. Castrol distribütörlerinin, satış ağındaki müşterilerin ve İstanbul’un dört bir yanındaki sanayi çalışanlarının, yılın tüm yorgunluğunu atmaları ve Castrol’ün pazara sunduğu yeniliklerinden haberdar olmaları için düzenlenen davette konuşan Castrol Madeni Yağlar Türkiye Direktörü Kerim Kermen, “Bu yıl pek çok yenilikle karşınızdayız. Bir süredir İstanbul’daki müşterilerimize hem yeniliklerimizi anlatacağımız, hem de hep birlikte eğleneceğimiz özel bir gece düzenlemek istiyorduk. Sizlerle yıl içinde pek çok tanıtım ve eğitimlerde bir araya geliyoruz; bu kez de böylesine keyifli bir organizasyonda bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

HEM EĞLENDİLER, HEM KAZANDILAR
 
Stantlardaki tanıtımların ve eğlenceli oyunların ardından, Haliç’in muhteşem manzarasında türkülerle coşkulu bir gece geçiren ustalar için düzenlenen çekilişte ise 3 talihli yeni ipad, 2 talihli ise Samsung Galaxy S Plus cep telefonunun sahibi oldu.
 
HER BİRİ SEGMENTİNİN EN GÜÇLÜ MARKALARI
 
Yıla büyük bir atılımla başladıklarını ve birbirinden güçlü markaları pazara sunduklarını anlatan Kermen, yeni teknolojiler hakkında şu bilgileri verdi: “Hem güçlü teknolojilerimiz, hem de “yağın ötesinde” mottosu ile ifade ettiğimiz kazandıran hizmet anlayışımızla madeni yağ pazarındaki liderliğimizin altını bir kez daha çiziyoruz. Bu gece sizlere, yerçekimine meydan okuyan Akıllı Molekül Teknolojisi’nin eseri Magnatec’i, yüzde 35’den fazla dayanıklılık özelliği ve oluşturduğu güçlü film tabakasıyla benzersiz bir koruma sağlayan Akışkanın Gücü Teknolojisi’yle (FST- (Fluid Strength Technology) daha da güçlenen Castrol EDGE’i, ağır vasıtalarda 5 kat daha fazla koruma sağlayan Enduron’u, Durashield Teknolojisi ile 2 kata kadar daha fazla motor ömrü veren Turbomax’ı gururla anlattık. Sadece markalarımızla değil, hizmet ve avantajlarla da işinin ehli ustalarımızın her zaman yanındayız. Usta Eller Kulübümüz ve Info Team ekibimiz bunun en güzel örnekleri… Castrol, bundan sonra da adına yaraşan teknolojilerle yeniliklerini daima sürdürecek.”
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim