• BIST 9079.97
  • Altın 2310.031
  • Dolar 32.3414
  • Euro 35.0801
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Çelebi Marina Antalya, ‘5 Altın Çıpa’ ödülü

Çelebi Marina Antalya, ‘5 Altın Çıpa’ ödülü
Çelebi Marina Antalya, uluslararası alandaki en yüksek derecelendirmelerden biri olan 5 Altın Çıpa ödülüne yeniden layık görüldü.

Çelebi Marina Antalya, uluslararası alandaki en yüksek derecelendirmelerden biri olan 5 Altın Çıpa ödülüne yeniden layık görüldü. Çelebi Marina Antalya’nın 2009 yılında ilk kez aldığı 5 Altın Çıpa ödülü, The Yacht Harbour Association yetkilileri tarafından 3 yıl sonra gerçekleştirilen periyodik denetlemede alınan yüksek puanla yinelendi.

Çelebi Marina Antalya’nın sunduğu yüksek standartlardaki kaliteli hizmet, uluslararası alanda bir kez daha tescillendi. Merkezi İngiltere’de bulunan The Yacht Harbour Association denetçileri, Çelebi Marina Antalya’da gerçekleştirdikleri inceleme sonucu 5 Altın Çıpa ödülünü yineledi. Uluslararası denetçiler, Çelebi Antalya Marina’yı teknik ve sosyal yönden incelediler. Denetçiler; “mükemmel sosyal tesisler ve restoranın yanı sıra 7/24 işletim, müşteri hizmetlerine verilen önem ve bakımlı bir marina olarak, oldukça yüksek bir puan aldığı” belirtilen Çelebi Marina Antalya için ayrıca “yüksek kaliteli ve güvenli bir sığınak” betimlemesi de kullanıldı.

“Alınan yüksek puan onurlandırdı”

5 Altın Çıpa ödülünün yinelenmesi ile ilgili açıklama yapan Çelebi Marina Antalya Marina Müdürü Füsun Aldırmazoğlu; “Çelebi yönetimi altında marinamız, yapılan yatırımlar ve yüksek hizmet anlayışı çerçevesinde, bölgesinin en önemli marinaları arasında yer almıştır. Sunduğumuz yüksek standartlar, kalite merkezli hizmet anlayışımız, uluslararası arenada da kabul görmüş ve ilk olarak 2009 yılında 5 Altın Çıpa ile ödüllendirilmişti. TYHA yetkililerinin 3 yıl sonra gerçekleştirdiği denetlemeler sonucu 5 Altın Çıpa ödülümüzün oldukça yüksek bir puanla yinelenmesi, bizleri ayrıca onurlandırmıştır. Çelebi Marina Antalya, bölgesinde ve uluslararası alanda yüksek standartlarda hizmet sunumuna, aralıksız devam edecektir” dedi.

Altın Çıpa Kaliteli ve güvenli hizmeti belirliyor

The Yacht Harbour Association (TYHA) Altın Çıpa uygulaması, uluslararası alanda kabul gören gönüllü bir değerlendirme programıdır. Belirli teknik kriterlerinin yanı sıra yüksek standartlı denetim esaslarına göre gerçekleştirilen incelemeler sonucunda, marina aldığı puan paralelinde Altın Çıpa ile ödüllendirilerek, uluslararası alanda tescil edilir. Bu uygulamada en yüksek puan 5 Altın Çıpa ile ödüllendirilir. TYHA, her üç yılda bir yaptığı periyodik denetlemelerle, marinaların kriterlere uygunluğunu inceleyerek, Altın Çıpa ödülünü yineler.

Çelebi Marina Antalya

Antalya ticari limanı ana mendireği içerisinde 1991 yılında faaliyete geçen marina, Mayıs 2007'den bugüne, bir Çelebi Holding iştiraki olan Çelebi Marina ve Yat İşletmeciliği A.Ş. (Çelebi Marina Antalya) tarafından işletilmektedir.

Çelebi Marina Antalya, yüksek standartlı bağlama iskeleleri, teknik servis ve sosyal tesis olanaklarıyla Türk ve dünya halklarının buluşma noktası olarak ülkemiz deniz turizminin gelişmesine büyük katkı sağlamaktadır.

Türkiye’nin en önemli yat limanları arasında yer alan Çelebi Marina Antalya'nın tekne konaklatma kapasitesi; denizde 235, karada 300 olmak üzere toplam 535 adettir. 200 tonluk gezer vinciyle Türkiye'nin Akdeniz kıyısındaki en büyük çekek kapasitesine sahip olan marinada, yatçıların ihtiyaç duyacağı her türlü bakım ve onarım olanakları bulunmaktadır.

Çelebi Marina Antalya, kullanıcıların bütün ihtiyaçlarına cevap verebilen, Akdeniz'in en güvenli marinalarından biridir. Üstün altyapı ve üstyapı donanımıyla sadece Akdeniz'de değil, dünyada da örnek bir yat limanı olmayı hedefleyen Çelebi Marina Antalya, Türk turizmini tanıtma misyonunu da üstlenmiştir.

Muhteşem bir doğaya sahip, rüzgârlara ve fırtınalara karşı korunaklı olan Çelebi Marina Antalya'nın, Antalya uluslararası havalimanı ile Bodrum, Fethiye, Marmaris, Datça gibi tatil merkezlerine yakınlığı, öneminin her geçen gün artmasına neden olmaktadır.

celebi_marina.jpg

celebi_capa.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim