• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 13 °C

Çelebi’ye Operasyonda mükemmellik ödülü

Çelebi’ye Operasyonda mükemmellik ödülü
Condor Havayolları’nın yaptığı değerlendirmede; Çelebi Hava Servisi Antalya İstasyonu, başarılı çalışmalarıyla “Best Turnaround Performance B757-300 – En iyi Hizmet Çevrim Performansı” ve “Best Team Work – En İyi Ekip Çalışması” ödüllerini kazandı.

 

Condor Havayolları’nın, dünya çapında dağıttığı 12 ödülden ikisini Çelebi aldı. Condor Havayolları’nın yaptığı değerlendirmede; Çelebi Hava Servisi Antalya İstasyonu, başarılı çalışmalarıyla “Best Turnaround Performance B757-300 – En iyi Hizmet Çevrim Performansı” ve “Best Team Work – En İyi Ekip Çalışması” ödüllerini kazandı.
 
Çelebi Hava Servisi Dalaman İstasyonu da “A320 – On Time Performance” ödülünde finalist olarak başarısını ortaya koydu. Öte yandan Çelebi, Barselona’da ikincisi gerçekleştirilen “Working Together To Reduce Aircraft Ground Damage – Uçak Hasarlı Kazaları Önleme Toplantısı”na, hem sponsor olarak destek verdi, hem de tecrübelerini paylaştı.
 
Türk sivil havacılığının köklü şirketi Çelebi, Condor Havayolları’nın tüm dünyada hizmet aldığı istasyon yetkililerini buluşturan Frankfurt’ ta düzenlediği organizasyondan Operasyonda Mükemmellik Ödülü ile döndü. Yıllık 6,7 milyonluk yolcu taşıma kapasitesi, 75’in üzerindeki uçuş noktası ile dünyanın lider charter şirketleri arasında yer alan Condor Havayolları, 12 ayrı kategoride verdiği ödüllerle, hizmet aldığı şirketlerin başarılarını ödüllendirdi. Condor Havayolları’nın evsahipliğinde düzenlen; 2013 sezonunun değerlendirildiği, gelecek için belirlenen hedeflerin, sektördeki gelişmelerin paylaşıldığı buluşmada, 12 kategoride dağıtılan ödül töreni de gerçekleşti.
 
İki ödülü ve bir finalist istasyonu ile Çelebi’ye dünya çapında tescil
 
Tüm dünyadan 230 yetkilinin katıldığı Condor Havayolları organizasyonunda Çelebi Hava Servisi ‘ni, Yönetim Kurulu Üyesi Samim Aydın, Operasyon Direktörü Taner Sarı, Antalya İstasyon Başmüdürü Battal Çoban, Dalaman İstasyon Başmüdürü İdris Çaldıran, Antalya Yolcu Hizmetler Müdürü Ayça Kaplan, Antalya Harekat Müdürü Ebru Altaş ve Antalya Harekat Şefi Cangül Akdoğan temsil etti. Condor Havayolları’nın dünya çapındaki değerlendirmesinde, Çelebi Hava Servisi Dalaman İstasyonu, “A320 – On Time Performance – Zamanında Performans” ödülüne aday gösterilerek, başarılı çalışmalarını tescil etmiş oldu. Çelebi Hava Servisi Antalya İstasyonu ise bu uluslararası buluşmaya damgasını vurdu. Düzenlenen törende Çelebi Hava Servisi Antalya İstasyonu, “Best Turnaround Performance – En iyi Hizmet Çevrim Performansı B757-300” ve “Best Team Work – En İyi Ekip Çalışması” kategorilerinde, başarılı çalışmaların çifte ödül ile taçlandırdı.
 
Condor’a 20 yılda 40.000 uçuş, 15.2 milyon yolcu hizmeti
 
1955 yılında kurulan Condor Havayolları, başta Avrupa, Asya, Afrika ve Amerika olmak üzere 75 ayrı noktaya uçuşlar gerçekleştiriyor. 58 yıllık köklü havacılık şirketi, Almanya’daki 11 kalkış havalimanı ile de tüm ülkeyi kapsayan hizmetler sunuyor. Condor Havayolları ve Çelebi Hava Servisi arasındaki işbirliği ise, 2013 yılında 20’nci yılına ulaştı. Çelebi Hava Servisi, Condor Havayolları’nın bugüne kadar yaklaşık toplam 40.000 uçuşuna ve 15.2 milyon yolcusuna hizmet verdi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim