• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C

Çelik motor filoya dijital çözüm

Çelik motor filoya dijital çözüm
Anadolu Bilişim, Çelik Motor Filo'nun operasyonel iş akışlarını SAP çözümleri ile dijital dünyaya taşıdı.

Anadolu Bilişim, Türkiye ’de filo kiralama sektörünün öncü şirketlerinden Çelik Motor Filo ile çözüm iş birliğini hayata geçirdi. Çelik Motor Filo’nun süreç odaklı doküman yönetimi sisteminde e-dönüşüm, SAP NetWeaver PO BPM (Process Orchestration - Business Process Management) İş süreçleri yönetimi çözümüyle Anadolu Bilişim tarafından hayata geçirildi.

Doküman yönetimi sistemi, SAP’nin yetkili iş ortagı olan Anadolu Bilişim tarafından, Çelik Motor Filo’nun mevcuttaki SAP kurumsal kaynak planlama sistemine entegre olarak geliştirildi. 

SAP NetWeaver PO BPM (Process Orchestration - Business Process Management) İş süreçleri yönetimi çözümü ile iş süreçlerinin modellenmesi, kurallarının belirlenmesi ve yönetimi hedeflendi. Projenin canlıya geçmesi ile Çelik Motor Filo bünyesindeki teklif, finans kontrol, sipariş, sözleşme tescil, teslimat ve fatura süreçleri kağıttan dijital ortama taşındı. Kağıt kullanımının azalmasıyla çevreye saygılı bir operasyon sürecine adım atılmış oldu.

Projenin analiz ve tasarım aşaması altı hafta gibi kısa bir sürede tamamlandı. Dört haftalık geliştirme periyodunun ardından iki hafta süren testlerle proje Çelik Motor Filo için canlı kullanıma alındı. Proje boyunca kapsam belirleme ve konfigürasyonlar titizlikle belirlendi ve her bir altyapı üzerinde Anadolu Bilişim ve Çelik Motor Filo bilgi teknolojileri ekipleri birlikte çalıştı.Çelik Motor Filo tarafından belirlenen kritik ve acil iş uygulamalarına öncelik verilerek, detaylı plan üzerinden hizmetler proje süresince başarılı şekilde devreye alındı.

Projenin teknolojik altyapısıyla süreçlerin hızlı ve eksiksiz yürümesi hedeflendi. Bu dönüşümün Çelik Motor Filo içindeki ana ve öncelikli hedefi süreç performanslarının izlenerek süreçlerin iyileştirilmesi ve kayıt altına alınması oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim