• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Cem Boyner'in kızı Ayvalık'ın gelini oldu

Cem Boyner'in kızı Ayvalık'ın gelini oldu
Cem Boyner'in kızı Emine Boyner evlendi. Davetliler nikaha balıkçı sandallarıyla gitti ve katıldıkları nikah töreni ve güneşin batışının ardından, saat 20.30'da kıyıda bekleyen balıkçı tekneleriyle uğurlandı.

 

Türkiye'nin en zengin işadamlarını Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde buluşturan düğün, önceki gün düzenlenen ilginç bir nikah töreni ile başladı.

Türkiye'nin önde gelen sanayicilerinden Cem Boyner'in, Bilgün Dereli ile evliliğinin meyvesi olan küçük kızı Emine Boyner; Ayvalık'ın önemli işadamlarından Mustafa-Fatma Kürşat'ın yakışıklı oğlu Ali Kürşat ile önceki gün Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin'in kıydığı nikahla dünya evine girdi. Ayvalık'a bağlı Küçükköy beldesinin, dünyaca ünlü Sarımsaklı sahilinin bir uzantısı olan Badavut Yarımadasındaki, 'Amanın Biyç' olarak da bilinen eski tuzla kalıntılarının bulunduğu bölgede, kıyılan nikaha davetlilerin Bermuda şort ve kadınlarında rahat kıyafetlerle katıldığı gözlendi.

Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin’in kıydığı nikâhtan bir hafta önce koyda hazırlıklar başladı. Badavut Yarımadası’nda bulunan, tarihten izler taşıyan sütunların olduğu, Kürşat Ailesi’nin sahibi olduğu koya iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerin çoğu özel yatlarıyla geldi. Çiftin nikâhının kıyılmasının ardından Koç ve Boyner Aileleri’nin teknesinin yanı sıra koyda bulunan tün misafirlere ait olan tekneler bir dakika süreyle siren çalarak yeni evli çifti selamladı. Cem Boyner, eski eşi Bilgün Sazak ve eşi Ümit Boyner’le birlikte tüm misafirlerini iskelede karşıladı.

Tekneyle sahile geldi

Emine Boyner ve Ali Kürşat çifti Cem Boyner’in özel yatından bir tekneye binerek, nikâhın yapılacağı koya geldi. Teknede sürekli birbirlerine sarılan Boyner ve Kürşat, iskelede çiftin aileleri ve yakın dostları karşıladı. İskeleden koya adım atan çift alkış yağmuruna tutuldu.

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan, Halis Komili, Show TV'nin eski sahibi Erol Aksoy, Profilo Holding'in sahibi Hayati Kamhi, Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık'ın ileri gelen işadamları, Coca-Cola'nın ABD CEO'su Muhtar Kent'in yeğenleri Sezai Ömer Madra ve Salih Madra gibi isimlerden oluşan davetlilerin,'Amanın Biyç'e balıkçı sandallarıyla giderek, Yalınayak katıldıkları nikah töreni ve güneşin batışının ardından, saat 20.30'da kıyıda bekleyen balıkçı tekneleriyle davetliler konakladıkları yerlere uğurlandı.

Nikahın ardından davetliler, bugün Cem Boyner'in Cunda boğazında bulunan malikanesinde yapılacak görkemli düğünle yeniden bir araya gelecek. Ayvalık ve Cunda adasındaki birçok otel, seçkin davetlileri ağırlarken, iş dünyasının ünlü simalarından Koç Holding'in Onursal Başkanı Rahmi Koç'un 'Nazenin IV' ismini taşıyan süper lüks yatını da düğün nedeniyle Cunda Boğazında bulunan Tavuk Adası açıklarına demirlediği gözlendi.

Düğüne; Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Sabancı Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan, Halis Komili gibi dev işadamlarının yanı sıra İstanbul Jet Sosyetesinin tanınmış simalarının da katılmasının beklenildiği kaydedildi.

boyner.jpg

boyner1.jpg

boyner2.jpg

boyner3.jpg

boyner4.jpg

boyner5.jpg

boyner6.jpg

boyner7.jpg

boyner8.jpg

boyner9.jpg

boyner10.jpg

boyner11.jpg

boyner12.jpg

boyner13.jpg

boyner14.jpg

boyner15.jpg

boyner16.jpg

boyner17.jpg

boyner18.jpg

boyner19.jpg

boyner_karides.jpg

www.UlasimOnline.Com 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim