• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Cemil Lojistik İtalya’da ofis ve depo açıyor

Cemil Lojistik İtalya’da ofis ve depo açıyor
Karayolu taşımacılığı ağırlıklı çalışan Cemil Lojistik, deniz, hava ve tren yolunda daha fazla söz sahibi olabilmek için yatırımlarını hızlandırdı.

CEMİL LOJİSTİK'TEN İTALYA'YA DEPO

Karayolu taşımacılığı ağırlıklı çalışan Cemil Lojistik, deniz, hava ve tren yolunda daha fazla söz sahibi olabilmek için yatırımlarını hızlandırdı.

Ağırlıklı olarak karayolu taşımacılığında hizmet sunan Cemil Lojistik, deniz, hava ve tren yolu taşımacılığında daha fazla söz sahibi olabilmek için yatırımlarını hızlandırdı.

1995 yılında kurulan ve filosunda 35 çekici,13 frigofrik yarı römork, 30 yarı römork ve 5 kamyon bulunan firma, toplam 1200 tonluk taşıma kapasitesi ile başta Avrupa’nın önde gelen ülkeleri olmak üzere, hemen hemen tüm bölgelere karayolu taşımacılığı yapıyor. Avrupa, Ortadoğu ve BDT ülkelerine, komple ve parsiyel taşımalar gerçekleştiren şirket, ithalat-ihracat taşımalarında düzenli taşıma hizmetleri sunuyor. Şirket ayrıca, kısa transit süreleri ile ekspres araç hizmeti de veriyor ve çalışmalarını 2003 yılından beri ISO 9001:2000 Kalite Sistem Belgesi alarak kalite yönetim sistemi dahilinde sürdürüyor.

İtalya’da ofis ve depo açıyor

Cemil Lojistik’in büyük ilaç firmalarına soğuk zincir taşımaları da yaptığını kaydeden şirketin Genel Koordinatörü Abdulkadir Hidayet, tekstil firmalarına da hizmet sunduklarını belirtti. Ağırlıklı olarak çalıştıkları hattın İtalya olduğunu ve İtalya için günlük ve haftalık parsel çıkışları yaptıklarını ifade eden Hidayet, şirketin 2011 ve sonrası için yapacağı yatırımları şu şekilde özetledi: “15 sene önce kurulan bir firmayız ancak, meslekteki tecrübemiz 40 yıla dayanıyor. Hedeflediğimiz büyümeyi yakaladığımızda diğer taşıma modlarında da hizmet vermeyi planlıyoruz. Kısa ve uzun vadeli planlarımızı belirlemiş durumdayız. 2011 sonuna kadar İstanbul’da kendi antrepomuzu ve depomuzu kurmuş olacağız. İtalya’da ise Ocak ayında depomuz ve ofisimizi açıyoruz. Uzun vadeli hedeflerimiz arasında ise ciddi bir forwarder hüviyetine bürünüp deniz hava ve tren gibi taşıma modlarında da hizmet vermek istiyoruz. Türkiye’nin jeopolitik öneminden dolayı sektörün geleceği çok açık. Çünkü Ortadoğu’da çok ciddi yatırımlar söz konusu. Türkiye’nin geleceğinin bu anlamda çok parlak olacağını düşünüyoruz. Hedeflerimizi de buna göre planladık. Geçen sene 13 milyon olan ciromuz bu sene ilk altı ayda bu rakamı geçmiş bulunuyoruz. Yeni yatırımlarımızla ciromuzda da daha büyük bir artış sağlayacağımıza inanıyorum.”

Kaynak: Aysel GENÇER - PERŞEMBE ROTASI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim