• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Cengiz Kaptanoğlu'ndan Bahri Turan'a beklenmeyen tepki

Cengiz Kaptanoğlu'ndan Bahri Turan'a beklenmeyen tepki
İMEAK Deniz Ticaret Odası Nisan ayı Meclis Toplantısı'nda konuşan Bahri Turan'a Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, "Meclisi ben yönetiyorum" diyerek tepki gösterdi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası(DTO) Nisan ayı Meclis Toplantısı’nda konuşan Bahri Turan’ın, “Sadece ben değil tüm arkadaşlarımın konuşmasını gönülden istiyorum. Bu arada  sevgili başkanım Metin Kalkavan’ın ne kadar açık ve destekleyici olduğunun bir örneği olarak burada bulunmak istedim. Kalkavan’dan bugüne kadar az konuştun ya da çok konuştun, onu ya da bunu yapma şeklinde bir uyarı almadım” sözlerine DTO Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu tepki gösterdi. Kaptanoğlu, Bahri Turan’a kürsüdeyken, “Sen şimdi ayrım yaptın. Burada meclisi ben idare ediyorum, öncelikle onu söyleyeyim” sözleriyle tepki gösterdi.

Daha sonra konuşmasına devam eden Bahri Turan, geçen ay Piri Reis Üniversitesi’nde meclis toplantısının yapıldığını belirterek, “Ve orada gerçekten inanılmaz derece gururlandığım bir resimle karşı karşıya kaldık. Bu eserin çok büyük bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Tekrar bu eserde emeği bulunan herkese canı yürekten teşekkür ediyorum. O meclis toplantısında bir konuşma yapmıştım, muhatabı tamamen Deniz Ticareti Genel Müdürlüğüyken çok sevgili abim Erol Yücel, keşke burada olsaydı, hangi zorunluluk mecburiyeti hissetti bilemiyorum, çıkıp teşekkür etmesini bilmiyorsunuz, dedi. Örneğin Sayın Binali Yıldırım’ı daha İDO Genel Müdürü’yken 6 ay gibi bir süre aynı odada çalışma fırsatı yakalamış şanslı bir insanım. Yani Binali Bey’e teşekkür etmeyecek bir insan değilim” şeklinde konuştu.

Haber - Sinan SAYGI - Deniz Haber Ajansı

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim