• BIST 8975
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

CENTRAVEL Busworld'de görücüye çıktı

CENTRAVEL Busworld'de görücüye çıktı
Sektörün yeni aktörü TCV ve kullanıcı odaklı yaklaşımla tasarlanan otobüsü CENTRAVEL’i Busworld 2012 Fuarı’nda görücüye çıkardı.

Kent içi ulaşıma ayrıcalık geliyor

Sektörün yeni aktörü TCV ve kullanıcı odaklı yaklaşımla tasarlanan otobüsü CENTRAVEL’i Busworld 2012 Fuarı’nda görücüye çıkardı.

Ticari araç sektörüne yönelik tasarım ve üretim faaliyetleri gerçekleştiren TCV, 12 metre ile 9,5 metre segmentlerinin avantajlarını tek bir bünyede buluşturan ve toplu taşımaya yeni standartlar getiren, 10,7 metrelik alçak tabanlı aracı CENTRAVEL’i tanıttı.
 
2010 yılında kurulan TCV, tasarımını tamamen kendisine ait yurtiçi ve yurtdışını hedeflediği ürün gamının ilk versiyonu 10.7 metrelik CENTRAVEL’i Busworld Fuarı’nda tanıttı.
 
Yenilikçi ve yaratıcı ürünler
 
Fuarda düzenlenen basın toplantısında bir konuşma yapan TCV Genel Müdürü Timuçin Bayraktar, şirketlerinin otobüs ve midibüs pazarında yenilikçi ve yaratıcı ürün konseptleri geliştirmede cesur davranan, paydaşlarına tüm temas noktalarında güven veren bir anlayışı benimsediğini belirtti.
 
Değişime hızlı uyum
 

Paydaşları ile iletişime açık, talepleri dinleyen, güvenilir ve kolay ulaşılabilir bir kurum içi organizasyonel yapıya sahip olduklarını vurgulayan Bayraktar, “TCV, paydaşlarına çabuk, esnek ve akıllı çözümler bulabilen bir çalışma ilkesini benimsedi. Bu şekilde değişiklik ve yeniliklere hızlıca adapte olabiliyor” dedi.
 
İhalelerin güçlü adayı 
 
TCV Genel Müdürü Timuçin Bayraktar, Avrupa standartlarında tasarım ve kalite ile toplu taşımadaki iddialarını deneyimli ekibiyle ortaya koyduklarını ve ürün yelpazesi ile yurtiçi ve yurtdışı pazarlardaki ihalelerin güçlü bir adayı olmaya hazırlandıklarını belirtti.
 
İddialı bir seçenek
 
Yüzde yüz yerli tasarımın ürünü olan CENTRAVEL’in modern tasarımı, hafif gövde yapısı, düşük yakıt sarfiyatı ve avantajlı fiyatı ile iddialı bir seçenek sunuyor. Timuçin Bayraktar, “CENTRAVEL, IVECO motoru, dayanıklı, sağlam ve güvenilir araç yapısı, ekonomik yedek parça / bakım avantajları ile düşük yakıt tüketimi sağlayan aktarma organı seçenekleri, konforlu ve güvenli seyahat tecrübesi avantajlarını bir arada sunuyor” diye konuştu.
 
1 milyon km testi

Timuçin Bayraktar, CENTRAVEL uluslararası üretim standartlarına uygun belgeleri de aldığını belirterek şunları söyledi: Wabco Almanya’dan fren ve süspansiyon sistemleri, TÜV SGS ile homologasyon onayları alındı. Applus Idiada’da 1.000.000 km testleri tamamlandı.
 
Yeni ürünler sırada

Timuçin Bayraktar, “12 metrelik ve 10 metrelik elektrikli otobüs üretimine yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
 
CENTRAVEL  

10.7m uzunluğunda şehir içi süper alçak tabanlı otobüs
 
12 m taşıma kapasitesi ve konforu ile 9,5 m’nin manevra kabiliyetini ve atikliğini birleştiren konsept,
 
Optimize edilmiş gövde ve şasi tasarımıyla hafif ve dayanıklı araç,
 
Motor ve şanzıman seçeneklerinde esneklik,
 
Sürücü ve yolcu konforuna ve güvenliğe yönelik hem İtalyan CUNA, hem Alman VDV, StVZO görüş ve sürücü ve yolcu bölgesi standartlarına uygun sürücü ve yolcu kabini,
 
Euro 5 normunda motorlar
 
Düşük yakıt sarfiyatı sağlayan aktarma organı ve motor kombinasyonları
 
10.7m araç olmasına karşılık 3 kapı ile hızlı yolcu indirme bindirme
 
Engelli yolculara yönelik rampa
 
Kısa zamanda farklı uzunluk ve tiplerde araçlar türetilebilen modüler tasarım
 
Estetik, yalın, anlaşılır görsel tasarım.

1.20120419101512.jpg

2.20120419101527.jpg

3.20120419101539.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim