• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

CEO Club Toplantısında hedefler konuşuldu

CEO Club Toplantısında hedefler konuşuldu
“CEO’nun Ajandası 2014” toplantısında Türkiye’nin en büyük holdinglerinin CEO’ları, 2014’te iş dünyasının ajandasını konuşmak için bir aradaydı.

Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde ve Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda, İngiltere Başkonsolosluğu etkinlik sponsorluğu ve Doğa Koleji ve Saxo Capital Markets co-sponsorluğunda düzenlenen CEO Club organizasyonu 1 Kasım’da gerçekleşti. “CEO’nun Ajandası 2014” toplantısında Türkiye’nin en büyük holdinglerinin CEO’ları, 2014’te iş dünyasının ajandasını konuşmak için bir aradaydı.

Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde, Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda düzenlenen geleneksel CEO Club toplantıları kapsamında, Türkiye’nin en büyük holdinglerinin CEO’ları bir araya geldi. “CEO’nun Ajandası 2014” başlığıyla gerçekleşen zirve, İngiltere Başkonsolosluğu etkinlik sponsorluğu ile Doğa Koleji ve Saxo Capital Markets co-sponsorluğunda 1 Kasım’da Conrad Oteli’nde gerçekleşti.
 
“CEO Ajanda 2014”te, Türkiye’nin en büyük holdinglerine yön veren CEO’lar, 2014 ajandalarını, ekonominin önümüzdeki yıldaki potansiyelini ve atılacak adımları masaya yatırdı. Zirve, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş ve İngiltere Başkonsolosu & Türkiye, Orta Asya ve Kafkaslar UKTI Direktörü Leigh Turner’ın açılış konuşmalarıyla başladı. CEO Club Başkanı Akın Öngör’ün moderatörlüğündeki zirvede Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul, Borusan Holding CEO’su Agah Uğur, Doğan Holding CEO’su Yahya Uzdiyen ve Doğuş Holding CEO’su Hüsnü Akhan konuşmacı olarak yer aldı.
 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, “CEO’nun Ajandası 2014”ün açılış konuşmasında şunları söyledi:
 
“Vodafone Türkiye’nin yeni CEO’su olarak 1 Kasım 2013 tarihi itibarıyla görevi devralmış bulunuyorum. Türkiye ekonomisine yön veren şirketlerin CEO’larıyla birlikte, Türkiye’nin en büyük holdinglerinin 2014 ajandalarını dinleyeceğiz. CEO’luk görevine bundan daha iyi bir başlangıç düşünemiyorum. Biz de 2014 yılında Vodafone Türkiye olarak Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etmeye devam etme kararındayız. Son 5 yıldır yaptığımız gibi Vodafone’un global gücünü ve bilgi birikimini Türkiye’deki yerel yatırımlarımızla birleştirip, bireyleri ve kurumları dünyanın en ileri mobil teknolojisiyle buluşturmayı sürdüreceğiz. Yatırımlarımız artarak devam edecek. Sportif ve sanatsal alanda gelişimin desteklenmesine inancımızla bu alanlara da yatırım yapacağız. Bu yaz imzaladığımız Beşiktaş anlaşmamız, 17 Kasım’da büyük holdinglerin koşu takımlarının da katılacağı Vodafone İstanbul Maratonu gibi çalışmalarımızın arkası gelecek. Vodafone Türkiye olarak, Capital 500 listesindeki şirketlerin yarısı İş Ortağımız. Onlara “İş Ortağımız” dememize sebep olan yatırımlarımızı ve kurumsal iş odağımızı da aynı kararlılıkla devam ettireceğiz. Türkiye’deki şirketlerin hem yurt içinde hem de yurt dışında rekabetçiliklerini ve verimliliklerini artırmak istiyoruz. Holdinglerin 2014 önceliklerini dinleyerek, yatırımlarımızı her zamanki gibi ortak gelişim hedefiyle, şirketlerin daha etkin ve verimli çalışmasına destek olmak amacıyla sürdüreceğiz.”
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim