• BIST 9716.95
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Cepyol da artık Windows 8’de

Cepyol da artık  Windows 8’de
Turizm Teknolojileri Zirvesi’nde yılın en iyi mobil uygulama ödülünü kazanan Türkiye’nin ilk mobil seyahat acentası Cepyol, Windows 8 işletim sisteminde yer alan ilk seyahat uygulamalarından biri oldu.
Turizm Teknolojileri Zirvesi’nde yılın en iyi mobil uygulama ödülünü kazanan Türkiye’nin ilk mobil seyahat acentası Cepyol, Windows 8 işletim sisteminde yer alan ilk seyahat uygulamalarından biri oldu. İlk Türk mobil seyahat acentası Cepyol, daha geniş kitlelere ulaşabilmek ve kullanıcılarına daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla çalışmalarının sınırlarını gün geçtikçe genişletiyor. Windows 8 işletim sisteminde yer alan ilk seyahat uygulamalarından biri olarak da dikkat çeken Cepyol, tüm seyahat tutkunlarına, seyahatlerini kesintiye uğratmadan, her an, her yerden, karşılaştırma yaparak, en hesaplı uçak ve otobüs biletlerini satın alma fırsatı sunuyor.
 
Uçak ve otobüs bileti satın alma ve rezervasyon hizmetlerini içeren Windows 8 Cepyol uygulamasında kullanıcılar ayrıca, tüm havalimanlarındaki uçuş bilgilerinden ve yapılan değişikliklerden anında haberdar olabilecek. Çok kısa bir sürede, söz konusu işletim sistemine, diğer platformlarda sunulmuş olan araç kiralama hizmeti ile dünya çapında 20 bin destinasyonda “En Uygun Fiyat Garantili”  otel rezervasyonu imkanı da eklenmiş olacak. Cepyol kullanıcıları, tüm hizmetlere cepyol.com internet sitesini kullanarak, Cepyol uygulamasını Windows 8, iOS, Android ve Blackberry 10 işletim sistemli tüm mobil cihazlardan indirerek veya yine mobil cihazların browser’larından www.cepyol.com adresini tıklayarak ücretsiz ulaşabilecek.
 
Cepyol’da kullanıcılar, uçak ve otobüs bileti satın almanın yanı sıra çok yakında mobil uygulamada da kullanılacak şuan http://cepyol.com/ web sitesi üzerinde bulunan araç kiralama, mobil uygulama üzerinden otel karşılaştırma ve rezervasyon hizmetlerinden de faydalanabiliyor. Seyahat tutkunlarına yönelik sunduğu tüm bu hizmetlerin yanı sıra İstanbul’un keyfini vapurla çıkarmak isteyen mobil kullanıcıları da düşünen Cepyol, İstanbul Şehir Hatları vapur seferlerine ait bilgileri de 2013 yılının başından itibaren kullanıcılarına sunmaya başladı.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim