• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

Çeşme Marina'nın yeni müdürü Saatçioğlu

Çeşme Marina'nın yeni müdürü Saatçioğlu
Türkiye’nin önemli marinalarında görev yapan Saatçioğlu, butik konsepti ile dikkat çeken Çeşme Marina’yı geliştirmek için çalışacak.

Çeşme Marina'nın yeni müdürü Saatçioğlu

Türkiye’nin önemli marinalarında görev yapan Saatçioğlu, butik konsepti ile dikkat çeken Çeşme Marina’yı geliştirmek için çalışacak.

Çocukları için geldi

Çeşme Marina Genel Müdürlüğü görevine sektörün deneyimli isimlerinden Kemal Saatçioğlu getirildi. Son olarak Setur’da görev yapan Saatçioğlu, eşi ve çocuklarının yelkenle iç içe yaşaması için İstanbul’dan vazgeçip İzmir’e yerleşme kararı aldıklarını söyledi. Saatçioğlu, “Çeşme Marina muhteşem bir tesis. Burada, çok iyi bir butik konsept doğdu. Herkesin çok beğenisini kazandı. Çok göz alıcı bir marina oldu” dedi.

Ekip çalışması önemli

Marinacılığın bir ekip işi olduğunu vurgulayan Saatçioğlu, “Şimdiye kadar çalıştığım bütün marinalarda işleri hep disiplinle, iş zamanı dışında da arkadaşça bir ekip çalışması anlayışıyla yürüttüm. Burada da öyle olacak. Bir kısım çalışanla daha önce fuarda tanıştım, geri kalanlarla da burada tanışıyoruz.” dedi. Çeşme Marina’nın inşaat aşamasında göreve başlayan eski genel müdürü Can Polat, geçen 1 Şubat’ta kendi isteğiyle görevden ayrılmıştı.

İzmir’de doğup büyüdü

1968’de İzmir’de doğan Kemal Saatçioğlu, tüm eğitim hayatını da bu şehirde geçirdi. Dokuz Eylül Üniversitesi’nde ekonomi eğitimi gören Saatçioğlu, aynı okulda Deniz Bilimleri Bölümü’nde Deniz İşletmeciliği masteri yaparken ihtisas konusu Marina İşletmeciliği’ydi. Saatçioğlu Setur Kuşadası Marina’da başladığı meslek yaşamına Çeşme Altınyunus, Marmaris Netsel ve Setur İş Gelilştirme Müdürlüğü’nün ardından, İstanbul Kalamış Marina Müdürlüğü sorumluluğunu da aldı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim