• BIST 9079.97
  • Altın 2322.902
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9788
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Ceva-Koç Üniversitesi işbirliği ilk mezunlarını verdi

Ceva-Koç Üniversitesi işbirliği ilk mezunlarını verdi
Dünyanın önde gelen tedarik zinciri yönetim şirketi CEVA Lojistik ile Türkiye’nin en önemli üniversitelerinden Koç Üniversitesi’nin birlikte düzenlediği Liderlik Gelişim Akademisi ilk mezunlarını verdi.

Otomotiv, lastik, elektronik, teknoloji, endüstriyel mamuller, hızlı tüketim ürünleri, basın yayın gibi birçok farklı pazar ve sektöre hizmet sunan CEVA Lojistik’in kendi bünyesinde bulunan profesyonelleri geleceğin liderleri olarak yetiştirme hedefi doğrultusunda Koç Üniversitesi ile işbirliği yaparak düzenlemiş olduğu Liderlik Gelişim Akademisi programında,  geleceğin liderleri olmaya aday 20 kişi, Koç Üniversitesi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde projelerini sunarak  sertifikalarını aldılar.

Sertifika töreninde bir konuşma yapan CEVA Lojistik Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Fuat Adoran, insana yapılacak yatırımın büyüme ve sürdürülebilirlik için en önemli koşul olduğunu belirterek,  bu programdan mezun olan bugünün genç yöneticileri ve yönetici adaylarının CEVA’nın geleceğinde kilit roller üstlenerek sektörde en üst sırada olma hedefimize büyük katkı sağlayacaklarına inandığını belirtti. Kendisinin de Koç Üniversitesi’nde MBA eğitimi yaptığını ve çalışırken yapılan bu eğitimin üniversite dönemine göre çok daha fazla şey öğrettiğini söyledi.

CEVA Balkanlar, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Nihan Usanmaz, 4.000 kişilik bir aile olan CEVA Türkiye’de özellikle gelecek vaat eden yetenekleri belirlediklerini, dünya çapında lojistik sektörü yöneticisi ve geleceğin liderleri olarak yetiştirmek üzere yoğun eğitimler verdiklerini belirtti.

Koç Üniversitesi Üst Düzey Eğitim Programları Yöneticisi Örpen İstanbullu’ da ilk eğitim döneminin çok başarılı geçtiğini söyledi.

CEVA İnsan Kaynakları’nın geleceğin liderlerini yetiştirmek için Koç Üniversitesi ile başlattığı ve 5 yılda 100 kişinin eğitim almasını öngören  eğitim 4 modülden oluşuyor. İlk modülde, Hedef & Yön Birliği Sağlama, Tanıma & Takdir Etme, Gelişim Odaklılık eğitimleri; ikinci modülde Değişim Yönetimi ve Koçluk becerilerinin gelişimine yönelik eğitimler; üçüncü modülde Stratejik Bakış Açısı eğitimleri verilirken dördüncü modülde Proje sunumları ile Liderlik Gelişim Programı sona eriyor.​

zaaa.jpg

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim