• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

CEVA, lojistik deposunu faaliyete geçirdi

CEVA, lojistik deposunu faaliyete geçirdi
Ceva Lojistik, soğuk zincir taşımacılığına yatırım yapmaya devam ediyor. Ağırlıklı olarak hızlı tüketim malları alanında hizmet veren CEVA Lojistik, Bursa'da 6 bin m2'lik yeni bir lojistik deposunu faaliyete geçirdi.

Soğuk zincir taşımacılığında Toplamda 600 bin m2'lik depo yönetimi gerçekleştiren CEVA Türkiye, şuan 40 bin metrekare soğuk depolama alanı ile müşterilerine hizmet veriyor. Yıl sonuna kadar soğuk depolama alanlarını yeni yatırım ve anlaşmalarla yüzde 10 artırmayı hedefliyor.

CEVA, Türkiye’de 40 bin metrekare soğuk depolama alanına ulaştı
 
Geçtiğimiz yıl da Adana'da 9 bin m2'lik soğuk lojistik deposunu hizmete açan CEVA, Gebze'de 10 bin m2, Çatalca'da 8 bin m2, Samsun'da 7 bin m2 ve Adana'da 9 bin m2'lik depoları bulunuyor. CEVA, Adana soğuk lojistik deposu ile günde 60 mağazaya, Bursa'da ise 90 firmaya ürün transferi gerçekleştiriyor. CEVA Türkiye, toplamda 40 bin metrekare soğuk depolama alanını ile müşterilerine hizmet sunuyor.
 
CEVA, yatırımları ile Türkiye’de hızla büyüyor
 
Cirolarının yüzde 10'unu soğuk zincir taşımacılığından elde ettikleri bilgisini veren Adoran, "Önümüzdeki 3 yılda da her yıl yaklaşık yüzde 15 organik büyüme hedefliyoruz. 2012 ve 2013 yılında açtığımız depolar ile birlikte Türkiye'de 600 bin m2'lik depo yönetimi yapıyoruz" dedi. 2013'te yatırımlarını artıracaklarını aktaran Adoran, şöyle konuştu: "Pazardaki lider ve söz sahibi konumuzu yatırımlarla güçlendirerek sürdüreceğiz. Ayrıca, hedefimiz beş sene içinde cirosu en yüksek 100 şirketten biri olmak ve CEVA Global'de en karlı 3 ülkeden biri konumuna gelmek. Bu yıl Ortadoğu ve Orta Asya ülkelerindeki yatırımlarımıza ağırlık vererek, yurtdışı yatırımlarımıza odaklanacağız. Türkiye'deki hizmet alanımızı da büyüterek farklı sektörlere gireceğiz’ dedi.
 
Tüm depolar Türkiye Kontrol Merkezi’nden yürütülüyor
 
İstanbul'da, Türkiye'nin tek 'kontrol merkezi'ni 2012 yılında açtıklarını ifade eden Adoran, "Kontrol merkezimiz ile bütün tedarik zinciri operasyonlarımızı tek bir merkezi noktadan izleyerek kontrol ve güvenliği sağlıyoruz. En yeni BT çözümleri ile geliştirilen CEVA Türkiye Kontrol Merkezimiz ile müşterilerimize sayısız avantaj sunuyoruz. Operasyonlarımız ile sevkiyatlarımızı bütünüyle, kapsamlı bir şekilde izleyerek ulaşım ve maliyetleri optimize etme yoluyla tedarik zinciri etkinliğini de artırıyoruz. Soğuk zincir lojistiğinde ağırlıklı olarak zincir marketlerle çalıştıklarını kaydeden Adoran, "Başlıca büyük perakende şirketlerine hizmet veriyoruz’ dedi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim