• BIST 8987.31
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

CEVA, Macintosh Retail Group ile anlaştı

CEVA, Macintosh Retail Group ile anlaştı
CEVA, Macintosh Retail Group NV (MRG) Grubuna bağlı olan en büyük şehir dışı ayakkabı perakendecisi Brantano ve ana cadde perakendecisi Jones Bootmaker ile yeni bir iş ortaklığına adım attı.

 

Perakende sektöründe dünyanın en büyük 10 perakendecisinden sekiziyle ve dünyanın en büyük 10 ev ve kişisel bakım şirketinden de sekiziyle çalışmaya devam eden CEVA tüm dünyada hızla büyümeye devam ediyor. CEVA, Macintosh ile imzaladığı bu yeni anlaşma ile İngiltere’nin Leicestershire bölgesindeki dağıtım merkezinden mağazalara yılda yaklaşık 22 bin teslimat gerçekleştirecek. Bu hacmin yaklaşık yüzde 80 oranındaki kısmı tahsisli filolarla yapılırken kalan yüzde 20’lik kısım da CEVA’nın İngiltere’deki dağıtım ağı ve çapraz yükleme tesisleri aracılığıyla taşınacak. CEVA, Brantano ile imzaladığı bu anlaşma ile her yıl yaklaşık 8,5 milyon çift ayakkabı teslimatı gerçekleştirecek.
 
Anlaşma ile ilgili Macintosh Retail Group UK Finans Direktörü Terry Boot, “CEVA’nın ana cadde moda piyasasındaki referanslarından ve ihale süreci çerçevesinde bize sunulan entegre çözüm yelpazesinden çok etkilendik. Tahsisli ve dağıtım ağı temelli çözümlerin birleştirilmesi bizim için özellikle çok çekici bir nokta ve bu sürecin bize sağlayacağı önemli tasarrufları da yakında görmeyi umuyoruz.” dedi.
 
CEVA’nın İngiltere’de Tüketici ve Perakende Sektörü İş Geliştirme’den Sorumlu Genel Müdürü Jon Evans ise, “İngiltere’de Macintosh ile bu yeni işbirliğini gerçekleştirmiş olmaktan çok mutluyuz. Ana cadde moda piyasası bizim için özel. Araç filomuzda yaptığımız çeşitli çift katlı tır ve kamyon yatırımları ile Macintosh’a yüksek oranda esneklik sağlayabileceğiz ve sürekli gelişme yöntemlerimizi kullanarak daha başka yenilikleri de gerçekleştirmeyi umuyoruz,” dedi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim