• BIST 9008.98
  • Altın 2281.851
  • Dolar 32.3198
  • Euro 35.0518
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Ceva, yeni bir iş ortaklığına imza attı

Ceva, yeni bir iş ortaklığına imza attı
Dünya’nın önde gelen tedarik zinciri yönetim şirketi CEVA Lojistik, Vietnamlı Into Trans Lojistik (ITL) Grubu ile yeni bir iş ortaklığına imza attı.

 

CEVA Vietnam‘da Ho Chi Minh’te açtığı merkez ofisi ile Güneydoğu Asya’daki yatırımlarını hızlandırdı.
 
1999 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana Vietnam’da son 5 yılın en iyi 500 özel şirketi arasında yerini alarak büyüyen ITL Grubu, şu anda nakliye ve taşımacılık konusunda Vietnam ve Çinhindi’nde pazarının lideri konumunda. CEVA’nın global ağ ve tedarik zinciri hakimiyeti ITL’in yerel pazar hakimiyeti ve altyapı imkanları ile birleşerek, müşterilerine tasarruflu bir kazanç sağlıyor.
 
İş ortaklığıyla Vietnam CEVA Başkanı Nelson Chow, “Global makro ekonomik durumlara rağmen CEVA’nın Vietnam’da bir ayağının olması bizleri son derece heyecanlandırdı. Operasyonel oluşumun Vietnam’da tam anlamı ile kurulması ile, CEVA’nın güçlü varlığının sürdürülmesi ve Vietnam ve Çinhindi’deki hizmet olanaklarının müşteri ihtiyaçlarını karşılaması konusundaki uzun vadeli öngörülerini elde etme şansı yakaladı. Amacımız, tedarik zinciri sağlayıcısı olarak CEVA’yı geliştirmek, büyütmek.”
 
ITL Vietnam Başkanı Ben Ahn ise “Vietnam’daki bu yeni girişim, hem ITL hem de CEVA için müşterilerimize Nakliye ve Kontrat Lojistiği konusunda daha kapsamlı ve daha iyi çözümler sunması için uzun vadeli ortaklığımızı pekiştiren mükemmel bir dönüm noktası olacak. ITL’in yerel kadrosu ve CEVA’nın öncü global imkanları ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını baştan sona karşılayabileceğimize inanıyoruz.” 
 
Güneydoğu Asya CEVA Başkan Yardımcısı Loo Seng Tak “Vietnam, stratejik bir alanda konumlandığı ve Güneydoğu Asya ve Çin için ideal bir bağlantı olmasından dolayı, Asya’daki hızlı gelişen bir Pazar haline gelmiştir. Bu ülkede lojistik ve tedarik zinciri alanında kayda değer potansiyeller oluşmakta ve bu da büyümelere yol açmaktadır. Müşteri tekliflerimizi arttırarak Vietnam’daki varlığımızı uzun vadede güçlendirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.”
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim