• BIST 9079.97
  • Altın 2308.099
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.0976
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

CEVA "Yılın Örnek İşvereni" seçildi

CEVA "Yılın Örnek İşvereni" seçildi
CEVA Lojistik, yenibiris.com’un sekiz yıldır istihdama katkıda bulunan kurumsal üyelerini ödüllendirdiği gecede “Örnek İşveren” dalında ödülünü aldı.

İş ve insan kaynakları sitesi yenibiris.com’un İstanbul’daki kurumsal üyeleri arasında yaptığı değerlendirme sonucunda, CEVA Lojistik İnsan Kaynakları ekibi  2013 yılında aday başvurularını yüzde yüz yanıtlayarak Yılın Örnek İşveren Ödülü’nü almaya hak kazandı.  

"Ödül, şirketimizin İK süreçlerine verdiği değerin göstergesi"

CEVA Lojistik adına ödülü CEVA İnsan Kaynakları Uzmanı Merve Şipkati alırken, yapmış olduğu değerlendirmede “Bu ödül şirketimizin İnsan Kaynakları süreçlerine verdiği değerin bir göstergesidir. İlkini geçen yıl almaya hak kazandığımız Yenibiriş.com’un düzenlediği, Yılın İşverenleri ödülünü bu senede almayı başararak ödüllerimize bir yenisini daha eklemiş olduk. 2013 yılı içerisinde Yenibiris.com’da yayına aldığımız ilanlarımıza başvuran tüm adaylara yanıt vererek  Yılın İşvereni” ödülünü almaya hak kazandık.” dedi.

"İş başvurusunda bulunan herkes, çalışanlarımız kadar değerlidir"

CEVA’nın en değerli varlığının İnsan Kaynağı olduğunu belirten Şipkati, “Yenibiris.com’un yaptığı değerlendirmenin  2013 yılına dair sonuçları, IK başvuru değerlendirme sürecini başarıyla uyguladığımızı gösteriyor. Çalışanlarımız bizim için ne kadar değerliyse, iş başvurusunda bulunarak ileride potansiyel birer CEVA çalışanı olmaya aday herkes o kadar değerlidir. Adayların yapmış oldukları iş başvurularını işe alım kriterlerimiz çerçevesinde değerlendiriyor, olumlu olumsuz yanıtlayarak süreçle ilgili kendilerini bilgilendiriyoruz. “dedi.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim