• BIST 9792.56
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

Cevat Nakliyat'ın tercihi yine "MAN" oldu

Cevat Nakliyat'ın tercihi yine "MAN" oldu
Yüksek kalite standartları ile uluslararası karayolu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Cevat Uluslararası Nakliyat, filosunu MAN ile güçlendirdi.

Cevat Uluslararası Nakliyat’ın tercihi yine MAN

Yüksek kalite standartları ile uluslararası karayolu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Cevat Uluslararası Nakliyat, filosunu MAN ile güçlendirdi.

MAN Türkiye tesislerinde düzenlenen teslimat töreni ile 10 adet MAN TGX 18.400 çekici, firma yetkililerine teslim edildi. Türkiye’den Avrupa ve Asya’ya, Avrupa’dan ise Asya’ya hizmet götüren Cevat Uluslararası Nakliyat adına araçları, araç filo sorumlusu Cengiz Nas teslim aldı. Düzenlenen teslimat töreninde konuşan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Bölge Yöneticisi Ersoy Öksüz, Cevat Uluslararası Nakliyat ile işbirliklerinin uzun yıllar öncesine dayandığını belirtti. Öksüz, bu işbirliğinin gelecekte de devam edeceğine olan inancının tam olduğunu ifade etti. Araçları teslim alan araç filo sorumlusu Cengiz Nas ise filolarında bulunan araçların büyük çoğunluğunu MAN olduğunu belirtti.

MAN kalitesine duydukları güvenin kendileri için tercih sebebi olduğunu ifade eden Nas, “Araçların özellikle yakıt ekonomisi ve satış sonrası hizmetlerinden çok memnunuz. Bunun yanında işletme maliyetlerinin düşük olması da bizler için çok önemli. Tüm bunları değerlendirdiğimizde tercihimizi yine MAN markasından yana kullandık” dedi. Düzenlenen törenin ardından araçların sembolik anahtarı MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Bölge Yöneticisi Ersoy Öksüz tarafından firma yetkilisi Cengiz Nas’a teslim edildi.

2.20110929111821.jpg

3.20110929111830.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim