• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Ceynak Lojistik'in tercihi yine Volvo oldu

Ceynak Lojistik'in tercihi yine Volvo oldu
Cey Grubu’nun lokomotif şirketlerinden Ceynak Lojistik, gerçekleştirilen tören ile 30 adet Volvo çekiciyi teslim aldı.

CEYNAK LOJİSTİK'İN TERCİHİ VOLVO

Cey Grubu’nun lokomotif şirketlerinden Ceynak Lojistik, gerçekleştirilen tören ile 30 adet Volvo çekiciyi teslim aldı.

Cey Grubu’nun lokomotif şirketlerinden olan ve ülkemizin uluslararası taşımacılık alanında en önemli oyuncularından birisi olan Ceynak Lojistik, gerçekleştirilen tören ile 30 adet Volvo çekiciyi teslim aldı. Kalitede dünya standartlarını yakalayan Ceynak, Volvo Kamyon’un FM 4x2 model çekicilerini tercih etti.

1969 yılında ulusal nakliye firması olarak kurulan ve kurulduğu günden bu yana yatırımlarını ülke genelinde yaygınlaştıran Ceynak Lojistik, verdiği başarılı taşımacılık hizmeti ile uluslararası taşımacılık sektörüne geçiş yaptı. 40 yılın deneyimi ile daima daha iyisini hedefleyen firma, iş anlayışı sayesinde depolama, paketleme, stok kontrolü, taşıma ve dağıtım hizmetlerini tam tedarik konseptiyle müşterilerine eksiksiz bir biçimde sunuyor.

Filolarına kattıkları yeni Volvo çekicilerin teslimat töreninde Ceynak Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı “Türkiye ekonomisinin en önemli parçalarından olan taşımacılık sektöründe başarı elde etmek için atılan her adımda, yapılan işin her noktasında dikkat, kalite ve özen olmalıdır. Bu yüzden biz de Volvo Kamyon kalitesini ve bize sunduğu yüksek performansı tercih ettik” dedi.

Volvo Kamyon adına törene Volvo Kamyon Genel Müdürü Martin Ericsson ve Ulusoy Otomotiv Genel Müdürü Ali Ulusu katıldı. Ericsson yaptığı açıklamada “Ceynak Lojistik gibi yaptığı işi titizlikle yürüten firmalar sayesinde, Türkiye uluslararası taşımacılık sektöründe hızla büyüyor. Büyüyen sektör içinde Volvo Kamyon’un da bir numaralı tercih olması, bizlere gurur ve mutluluk veriyor” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim