• BIST 9095.22
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Cherokee'yi şimdi al, seneye öde

Cherokee'yi şimdi al, seneye öde
Jeep, ağustos ayına özel kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Ağustos ayı boyunca Jeep Cherokee almayı tercih edecek müşterilere "Yarısı Şimdi Yarısı Seneye" avantajı sunuluyor. Jeep Cherokee satın alacaklardan fatura bedelinin yarısı peşin olarak 2015 Ağustos'unda talep edilirken, kalan yarısını için avantajlı faiz oranlarıyla Ağustos 2016'da ödeme imkânı sunuluyor.

SUV ve arazi araçlarının ikonik markası Jeep, ağustos ayında gerçekleştirdiği ve özellikle yenilenen Cherokee modeline yönelik satış kampanyasıyla müşterilerine benzersiz bir avantaj sunuyor. 2.0 litrelik turbo dizel motoru, sınıfında ilk kez kullanılan 9 ileri otomatik şanzımanı ve üstün teknolojik özellikleriyle dikkat çeken yeni Jeep Cherokee için “Yarısı Şimdi Yarısı Seneye” sloganıyla avantajlı bir satın alma kampanyasını başlatan Jeep müşterilerine, fatura bedelinin sadece yarısını peşin ödeyerek yeni bir Jeep sahibi olmalarını sağlıyor. Bu avantajlı kampanya kapsamında müşteriler, tercih ettikleri Jeep Cherokee versiyonunun fatura bedelinin kalan yarısını ise avantajlı faiz oranlarıyla 2016’nın Ağustos ayında ödeme avantajına sahip oluyor. Jeep’in Koç Fiat Kredi desteğiyle devreye aldığı kampanyası kapsamında; Jeep Cherokee’ye ise 92 bin 900 TL’lik iki eşit taksit ve yüzde 1.12 faizli kredi ayrıcalığıyla sahip olunabiliyor.
 
Yeni Cherokee tasarımı, mükemmel yol tutuşu, kabin içindeki yüksek kalitede işçilik ve konforu, yenilikçi teknolojisi ve yüksek verimliliğinin yanında, Euro NCAP’ten aldığı “5 yıldızlı güvenlik özellikleri ve sınıfının en iyi skoru” ile de farkını ortaya koyuyor. Orta SUV segmentinde ilk kez kullanılan 9 ileri tam otomatik vites ve 2.0 litrelik Multijet II turbo dizel motorun kullanıldığı ilk Jeep modeli olan dördüncü nesil Cherokee, Jeep’in efsanevi 4x4 kabiliyeti, yenilikçi teknolojileri ile standartlarını daha üst boyutlara taşıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim