• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Chevrolet, MANU'nun resmi sponsoru oldu

Chevrolet, MANU'nun resmi sponsoru oldu
Chevrolet ile Manchester United takımı başarılarına başarı katmak için güçlerini birleştirdi. Chevrolet, Manchester United takımının “Resmi Sponsoru” oldu.

Chevrolet, MANU'nun resmi sponsoru oldu

Chevrolet ile Manchester United takımı başarılarına başarı katmak için güçlerini birleştirdi. Chevrolet, Manchester United takımının “Resmi Sponsoru” oldu.

Dünyanın önde gelen otomobil üreticilerinden Chevrolet ve dünya futbol devlerinden İngiliz futbol kulübü Manchester United arasında beş yıllığına sponsorluk anlaşması imzalandı. Shanghai Bilim ve Teknoloji Müzesi’nde gerçekleşen törende imzalanan anlaşma sonrası bir açıklama yapan General Motors CMO’su Joel Ewanick, Chevrolet Ailesi olarak dünyanın en popüler futbol kulübü olan Manchester United ile gerçekleştirilen bu güçbirliğiyle gurur duyduklarını söyledi.
 
Ewanick “Manchester United dünya genelinde yaklaşık yüzde seksen TV izlenebilirliğine sahip futbol kulübü, dünyanın en önemli ve İngiltere’nin en büyük stadyumuna da ev sahipliği yapıyor. Tarihinde, 11 Federasyon Kupası, 18 Premier Lig şampiyonluğu, 3 Avrupa kupası şampiyonluğu bulunan bu kulüp ile 100 yılı aşkın bir geçmişe sahip Chevrolet markamızı bir araya getirmek oldukça heyecan verici” şeklinde konuştu.
 
Manchester United CEO’su David Gill ise iki farklı endüstrinin iki farklı devinin aynı amaç doğrultusunda bir araya geldiklerini vurgulayarak “Chevrolet ve Manchester United derin tarihi geçmiş, dünya çapında global marka ve bilinirlilik  gibi bir çok ortak değeri paylaşıyor. 140’dan fazla ülkede yıllık yaklaşık dört milyon araç satışıyla en büyük global markalardan biri olan Chevrolet’nin Resmi Otomotiv Sponsoru’muz olmasından mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.
 
Dünya genelinde 333 milyon taraftara sahip ünlü takımın web siteleri 6 milyon kayıtlı taraftar ile yine dünyanın en fazla kayıtlı taraftar sayısına ulaşan kulüplerinden biri olan Manchester United ile “Resmi Sponsor”luk çalışmaları kapsamında takım futbolcuları  ve idarecileri Chevrolet marka otomobilleri kullanacaklar.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim