• BIST 9102.39
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Chevrolet yeni SUV modelini sundu

Chevrolet yeni SUV modelini sundu
Yaklaşık 78 yıl sonra bugün Chevrolet, Trax ile küçük SUV segmentine girmeye hazırlanıyor.

 

 
Yaklaşık 78 yıl sonra bugün Chevrolet, Trax ile küçük SUV segmentine girmeye hazırlanıyor. Chevrolet ve Cadillac Avrupa Başkanı ve İdari Direktörü Susan Docherty, “Trax, otomobilin sunduğu yol tutuşunu SUV rahatlığı ile bir arada sunan, çok amaçlı ancak yakıt tasarruflu modern bir küçük SUV modeli. Ama en önemlisi Chevrolet’nin esas yeteneği olan olağanüstü SUV’ler geliştirme ve satma işinin modern bir dışavurumu” diyor.
 
Trax ile Chevrolet, son yıllarda SUV-B segmentindeki kayda değer büyümenin görülmesine neden olan otomobil alıcılarını hedefliyor. Trax, sürüş dinamiklerini ve daha küçük bir aracın sahip olduğu yakıt ekonomisini bir araya getirerek, kullanıcılara bir SUV aracın tüm avantajlarını sunuyor. Tüm bunların ötesinde, esnek, modern yolcu kabininden, dört tekerlekten çekiş sistemine, akıllı telefon, tablet bilgisayar ve kişisel müzik çalar gibi cihazlar için bağlantı imkanı sunan Chevrolet MyLink’e kadar çok farklı özellikleri kullanıcısına azami şekilde sağlıyor.
chev2.jpg
Sert görünüşü, atletik çeviklik ile birleştiren Trax, Chevrolet’nin etkileyici tasarım sözlüğünün de en yeni örneğini oluşturuyor. Uzunluğu 4.2 metre, genişliği 1.7 metre ve yüksekliği 1.6 metre olan markanın SUV-B segmentindeki bu yeni model aynı zamanda güvenli bir duruşa da sahip. Chevrolet’nin papyon şeklindeki logosuyla süslenmiş çiftli ızgara yapısı, belirgin ve kaslı çamurluk tasarımı ile sert hatlı gövde yapısı ve arkaya doğru alçalan aerodinamik tavan çizgisi, Trax’ın dış görünümünü belirleyen ana unsurlar arasında yer alıyor. İç mekan ise akıcı çizgileri ve modern tasarımı ile dikkat çekiyor. Trax’de sekiz adede kadar, farklı oturma düzeni oluşturulabiliyor. Ayrıca, arka koltuk sırasında yer alan 230 V’lik elektrik prizi sayesinde dizüstü bilgisayar ya da diğer elektronik cihazları araç içinde şarj edilme olanağı sağlanıyor.
 
Trax’in yük alanı, kargo alanının altında yer alan depolama alanlarıyla birlikte azami 1370 litreye kadar yükseltilebiliyor. Arka oturma alanındaki 60/40’lık ayrıma ek olarak, üst donanım seviyesindeki Trax’larda ön yolcu koltuğu da düz şekilde yatırılarak, azami 2.3 metre yüksekliğe sahip eşyalar için ek bir esneklik sağlıyor. Ayrıca, koltukların altındaki alanlar da depolama için kullanılabiliyor. Aracın içinde bulunan iki adet torpido gözünden birinde, iPod, akıllı telefonlar ve diğer elektronik cihazlar için ayrı ayrı bağlantı sağlayan USB ve diğer bağlantı noktaları da yer alıyor. Chevrolet Trax’de bulunan standart tavan rayı, aracın üst kesiminde 75 kilogram kapasiteli bir yük taşıma alanı sağlıyor. Trax aynı zamanda 500 kilograma kadar römork çekiş gücüne de sahip.
chev3.jpg
Trax’ın üst modellerinde standart olarak yer alan Chevrolet MyLink özelliği sayesinde sürücüler, kullanımı kolay olan ve aynı zamanda uyumlu mobil cihazlardaki özel uygulamalar da dahil, çeşitli medya içeriğine erişmelerine olanak tanıyan bir sisteme sahip olacaklar. Chevrolet MyLink teknolojisi; telefon rehberine, kişinin oluşturduğu çalma listelerine, fotoğraf albümlerine (USB veya iPhone üzerinden) ve videolara (USB veya aux-in üzerinden)1 ve diğer medya içeriğine kolayca ulaşılmasına olanak tanıyor.
 
Sistem, aynı anda en fazla beş akıllı telefonunun eşleştirme bilgilerini hafızasında tutabiliyor. MP3 çalarlar, iPod ve iPad gibi depolama cihazları da USB üzerinden bu sisteme bağlanabiliyor. Kişisel müzik dinleme cihazları ve akıllı telefonlar için var olan aux-in bağlantı girişi sayesinde, USB veya Bleutooth olmadan da bağlantı yapılabiliyor. Motor seçenekleri arasında 1.4 litrelik turbo benzinli ve 1.6 litrelik benzinli yer alıyor. Manuel vites seçeneklerinin tamamı, Start/Stop özelliğini de içinde barındırıyor. 1.4 litrelik turbo benzinli motor altı vitesli otomatik vites seçeneğine de sahip.
 
www.UlasımOnline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim