• BIST 9049.03
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Chevrolet’nin satış lokomotifi başkent oldu

Chevrolet’nin satış lokomotifi başkent oldu
Son 4 yıldır Türkiye’de pazar payını düzenli olarak artıran Chevrolet’nin tüm modellerde ve en gözde modeli Camaro satışlarında İstanbul birinci sırada, Ankara ikinci sırada yer alıyor. Chevrolet Türkiye Genel Müdürü Tolga Atmaca, pazar paylarını 4 yıldır
Chevrolet’in Ankara bayilerinden olan Opis’in yenilenen showroomunun açılışı için Ankara’ya gelen Chevrolet Türkiye Genel Müdürü Tolga Atmaca, Ankara’nın Chevrolet’yi sevdiğini söyledi. İstanbul’un ardından en çok Chevrolet modelini Ankara’da sattıklarını belirten Atmaca; “2012 yılı için konuşursak Türkiye pazarı geçen yıla oranla yüzde 15’e yakın daraldı. Chevrolet markası olarak bu yıl geçen yılki kadar satmayı başardık. Pazar payımızı 0.5 artırdık. Son 4 yıldır artan pazar payını bu yılda devam ettiriyoruz” dedi.
 
Chevrolet’nin üç tane lokomotif modeli olduğunu ve bu modellerin satışında dünya genelinde ilk sıralarda olduklarını ifade eden Atmaca, “Şu anda üç tane lokomotif modelimiz var. Öncelikle yeni Aveo Türkiye’de çok sevildi. Yeni Aveo satışında dünyada 7. sıraya geldik. İkinci lokomotifimiz Yeni Captiva. Yeni Captiva’nın gelmesiyle ilgi arttı, segmentte liderliğe oynuyor. Yine yılların Cruze’u şu anda lokomotifimiz olarak devam ediyor” diye konuştu.
 
Ankara’nın İstanbul’un ardından en çok araç sattıkları şehir olduğunu vurgulayan Atmaca; “Türk halkı seçimde zorlanıyor, çünkü üç model üzerinde yoğunlaşıyorlar. Ankara bizim gurur duyduğumuz şehirlerden birisi. İstanbul’dan sonra en çok araç sattığımız yer Ankara. Ankara’da üç bayimiz var. Türkiye’de pazar payımız 4.5’lardayken, Ankara’da pazar payımız yüzde 8. Bence Ankaralılar Chevrolet’i seviyor” şeklinde konuştu.
 
Chevrolet’nin en gözde modeli olan Camaro’nun satışını yapacak bayileri özel olarak belirlediklerini söyleyen Atmaca, “Ankara Opis Türkiye’de Chevrolet Camaro satan 11. Bayimiz oldu. Camaro satışını yapacak bayileri belirlerken bizim için öncelikle showroom standartları çok önemli. Özel bir araç, özel müşterilerin ilgisini çeken bir araç. Ankara’da Şubat ayında showroomlara girdi, şu ana kadar üç tane satışımız var. Opis’in Camaro bayisi olmasıyla yıl sonuna kadar 6-7 tane daha satış hedefliyoruz. Camaro satışında birinci il İstanbul, ikinci olarak da Ankara var. Toplam satışta da, Camaro satışında da Ankara ikinci sırada” ifadelerini kullandı.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim