• BIST 9656.17
  • Altın 2495.261
  • Dolar 32.5846
  • Euro 34.8318
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

Çift kabinli Gazelle Next piyasada

Çift kabinli Gazelle Next piyasada
Rusya’nın en büyük ticari araç markası olan ve Mersa Otomotiv Distribütörlüğü’nde Türkiye’de de üretim yapan GAZ, Gazelle Next’in çift kabin versiyonunu da Türkiye pazarına sundu.

Çok amaçlı, kısa ve uzun şasi olarak üretilen çift kabinli Gazelle Next, 46 bin 600 TL’den başlayan çok avantajlı fiyatı, düşük işletme maliyeti, 3 yıl veya 150 bin kilometre garantisi, 20 bin kilometre bakım aralığı ve yakıt ekonomisi ile dikkat çekiyor.

Euro 5 normlarına uygun, 120 beygirlik güçlü Cummins turbo 2,8 lt. dizel motor, ZF direksiyon sistemi, Bosch ABS fren sistemi, Tirsan Kardan, HL Jantaş, Petlas gibi dünyaca ünlü yerli ve yabancı komponentlerle üretilen çift kabinli Gazelle Next, kolay sürüş imkanı ile her türlü ağır yol koşullarındaki başarısıyla da dikkat çekiyor. Sürücü ve yolcu rahatlığını sağlayan ferah iç kabini ile mükemmel sürüş imkanı sunan Gazelle Next, konforu ve fonksiyonel teknik çözümleri ile de tüm beklentileri karşılıyor. Hidrolik direksiyonu, ısıtmalı-elektrikli dikiz aynaları, hız sabitleyici ve yol bilgisayarı ile Gazelle Next en gelişmiş teknolojik donanımlarıyla öne çıkıyor.

Türkiye’de yüzde 30’ları aşan yerlilik oranıyla üretilen Gazelle Next galvanizli gövdesi, her türlü üst yapının kolaylıkla uygulanabildiği monoblok şasisi, rakipsiz dönüş yarıçapı ve avantajlı yakıt tüketimi ile ticaretin en önemli unsurlarından biri olacak. Çift kabinli Gazelle Next,  ergonomik yapısına paralel olarak yüksek güvenlik donanımlarına sahip, 3,5 ton ağırlığı ve 20 m3’e varan yüksek taşıma kapasitesiyle en zorlu yol koşullarında bile mükemmel çözüm sunuyor.

Mersa Otomotiv tarafından Sakarya’da üretilen çift kabinli Gazelle Next, Türkiye’deki 23 bayide satışa sunuluyor.​

www.ulastirma.com.tr

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim