• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Cinayetten aranan işadamı teslim oldu

Cinayetten aranan işadamı teslim oldu
İşadamı Ahmet Tayan'ın ifadesinde, "Sen buraların ağası mısın?" sözü üzerine arkadaşıyla tartıştıklarını ve kendisini korumak için cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

Üsküdar'da lüks yatta arkadaşını öldüren ünlü işadamı Ahmet Tayan'ın ifadesinde, "Sen buraların ağası mısın?" sözü üzerine arkadaşıyla tartıştıklarını ve kendisini korumak için cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

Üsküdar Selimiye Mahallesi Su Ürünleri Kooperatifi içinde 14 Temmuz gecesi saat 02.00 sıralarında gerçekleşen olay iddiaya göre şöyle gelişti; Ahmet Tayan ve arkadaşları kooperatif içinde bulunan iskelede balık yiyip alkol aldı. Tayan ve arkadaşlarının iskelede bulunduğu sırada Ersin Fatih Pekcan ve beraberinde birkaç kişi daha iskeleye geldi. Ersin Fatih Pekcan, iskeleye girer girmez Tayan'a karşı, "Sen buraların ağası mısın?" dedi. Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle ikili arasında arbede yaşandı. Bu sırada Ahmet Tayan, sofrada bulunan bıçağı alarak Ersin Fatih Pekcan'ın göğsüne sapladı. Yere yığılan Ersin Fatih Pekcan, olay yerinde hayatını kaybet. Ahmet Tayan ise olay yerinden aracıyla uzaklaşarak kaçtı.

Olayla ilgili inceleme başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri Ahmet Tayan ve Ersin Fatih Pekcan arasındaki ilişkiyi araştırdı. Ahmet Tayan'ın satın aldığı gemiyi tamir ettirmek için Pekcan'la tanıştığı ortaya çıktı. İkilinin aynı zamanda Selimiye Su Ürünleri Kooperatifi'ne üye oldukları öğrenildi. Tayan ve Pekcan'ın üye oldukları kooperatifin yönetimi konusunda görüş ayrılıkları yaşadıkları belirtildi. Ahmet Tayan'ın kooperatifin güzel olması yönünde çalışma yapılmasını istediği ancak daha eski üye olan Pekcan'ın bu yeniliklere sıcak bakmadığı iddia edildi.

14 Temmuz'dan beri firarda olan Ahmet Tayan dün akşam saatlerinde avukatıyla birlikte Asayiş Şube Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek teslim oldu. Cinayet Büro Amirliği ekiplerince sorgulanan Ahmet Tayan'ın ifadesinde, "Arkadaşlarımla birlikte iskelede balık yiyorduk. Bir yandan da alkol alıyorduk. Ersin beraberinde iki kişiyle birlikte iskeleye geldi. Bana karşı dönere, 'Sen buraların ağası mısın?' deyip laf etti. Bu lafın sonrasında tartıştık ve boğuşmaya başladık. Sofrada bulunan bıçağı alarak Ersin'i kalbinden bıçakladım. Kavga esnasında kendimi müdafaa ediyordum. Öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Ersin beni bacağımdan ve karnımdan yaraladı" dediği ifade edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ünlü işadamı Üsküdar Adliyesi'ne sevk edildi.

www.UlasimOnline.Com 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim